Primesti un tratament Moroccanoil la achizitii de minim 299 Ron!

7days Cosmetics

Acest brand ofera ceva fara de care o fata din generatia anilor 2010 nu-si poate imagina viața: un must-have de frumusețe pentru ingrijirea tenului, a corpului si a parului. Descopera o gama de produse luxuriante la preturi accesibile.

7DAYS este un brand creativ de cosmetice destinat celor tineri, care a castigat popularitate datorita conceptelor sale nonconformiste, designului atragator si calitatii premium. Brandul propune o abordare creativa, chiar experimentala a machiajului si ingrijirii, ajutand clientii sa isi identifice stilul si sa isi intareasca stima de sine. 

7DAYS este o companie internationala, sediul fiind situat in Milano si in Moscova, iar produsele fiind distribuite in peste 20 de tari de pe patru continente.

Brandul ofera o gama larga de produse cu eficacitate dovedita, la preturi rezonabile. In acelasi timp, este luata in considerare si usurinta utilizarii, pentru a veni in ajutor celor mai putin experimentati.  

Clientii 7DAYS sunt utilizatori activi de instagram, tik-tok si alte retele sociale, motiv pentru care ambalajele si forma de prezentare a produselor este una atractiva. In plus, ambalajele sunt biodegradabile, brandul promovand consumul constient si respectul pentru natura.

Cu ajutorul produselor cosmetice 7DAYS, ingrijirea obisnuita devine  un ritual de frumusete care ofera placere si buna dispozitie

Seteaza directie descendenta
Evaluare:
0%

Exfoliant de corp 7Days Miss Crazy cu cafea

Stoc epuizat
Pret normal 49,00 LEI Pret special 39,20 LEI - 20%
Evaluare:
100%
5.00

Exfoliant de corp 7Days Miss Crazy Ulluminate Me Smoothing Sugar 220g

Stoc epuizat
Pret normal 49,00 LEI Pret special 39,20 LEI - 20%
Seteaza directie descendenta