Reduceri de pana la 50% si Transport gratuit la plata cu cardul!

Ardell Beauty

Ardell Beauty

Frumusetea redefinita

Ardell este cel mai important inovator al genelor in industria frumusetii, creand continuu noi stiluri si colectii de aproape 50 de ani! Ardell a experimentat evolutia produselor cosmetice si a frumusetii de-a lungul deceniilor. Stilurile lor sunt atemporale si iconice, oferindu-ti mereu experienta unui efect dramatic instant. Genele te fac sa pari mai sexy, completandu-ti aspectul de frumusete si lasandu-ti posibilitatea sa iti exprimi individualitatea si sa emani incredere.

Toata aceasta putere ... Din gene?

Ardell stabileste un standard ridicat, iar fanii lor nu cred doar in marca, ci o traiesc. Genele fac parte din rutina lor zilnica. Utilizatorii de gene Ardell au dorit si mai mult. Ei au oferit in prima instanta genele, iar acum ofera o gama completa de produse cosmetice. Echipa profesionala de machiaj Ardell a cercetat cele mai noi inovatii si tendinte de pe glob, pentru a oferi ceea ce doriti. Cea mai tare tendinta in materie de frumusete este machiajul multi-tasking, de la formule de lunga durata cu acoperire la un singur strat, pana la finisaje extrem de pigmentate, texturate si gene false.

Ardell Beauty iti va modela aspectul atat ziua cat si noaptea, oferindu-ti o transformare uimitoare! De la buze conturate pana la ochi fumurii, sprancene naturale si gene cu volum, pometi proeminenti pana la un aspect al fetei fara cusur, gama de texturi si nuantele te vor face instantaneu sa pari si sa te simti fabulos. Cu Ardell Beauty… VOI sa luminati camera!

Pagina
Seteaza directie descendenta
Cod: extra20
Cod: extra20
Cod: extra20
Pagina
Seteaza directie descendenta