Reduceri infricosatoare pana la 60% cu transport gratuit la plata card + toate beneficiile programului de fidelitate!

Sempasi

Sempasi

Inspirat de frumusetea femeilor si de atentia pentru ingrijirea personala, Sempasi a conceput o gama de produse menite sa te faca sa stralucesti. Dispozitivele de infrumusetare combina pasiunea pentru frumusete cu tehnologia de varf, au o eficacitate demonstrata si sunt create cu cea mai mare atentie pentru siguranta personala.

Gama Sempasi contine beauty gadget-uri de cea mai buna calitate, dezvoltate prin tehnologii de ultima ora. Dispozitivele de infrumusetare Sempasi au beneficii dovedite atat pentru fata, cat si pentru corp.

Ele ajuta la curatarea in profunzime a tenului, la hidratarea lui, au efect anti-rid si de lifting, ofera masaj relaxant si de fermitate, inglobeaza tehnologii de terapie prin ioni, terapie prin lumina cu diferite lungimi de unda, vibratii si pulsatii, electrostimulare prin microcurenti.

Misiunea Sempasi este sa ofere cele mai eficiente solutii personalizate de ingrijire in confortul casei tale prin produse cu adevarat fiabile.

Rezultate vizibile

Dispozitivele Sempasi ofera rezultate foarte bune atat pentru tratamentele faciale, cat si corporale. Efectele benefice se vad imediat dupa prima utilizare, pielea fiind mai ferma si luminoasa. Dar rezultatele vizibile apar dupa 3-4 saptamani de utilizare zilnica.  

Tehnologii

Folosind tehnologii inovative si de ultima generatie precum: vibratiile de diferite intensitati, pulsatiile, lumina LED, terapia cu caldura, crioterapia, electrostimularea, Sempasi a creat produse moderne si ergonomice care actioneaza eficient pentru terapii rapide si cu rezultate la tine acasa.

Gama

Gama Sempasi contine produse special dedicate diferitelor zone, astfel incat sa acopere toata suprafata corpului, cu diferite moduri de masaj, diferite tipuri de rezistenta la vibratii si beneficii pentru ingrijirea pielii.

***

Sempasi este un brand recunoscut si inregistrat la nivel european ce pune accent pe utilizarea unor tehnologii de ultima generatie si materiale de cea mai inalta calitate. Fabrica Sempasi dezvolta o activitate bazata pe principii de siguranta si calitate detinand certificarile CE, ROHS, ISO9001, WEEE. Iar beauty gadget-urile sunt supuse unor teste riguroase inainte de a fi puse pe linia de productie.

Sempasi isi doreste sa inspire femeile sa isi transforme rutina de ingrijire intr-un rasfat, obtinand rezultatele dorite, intr-un mod eficient, modern si rapid. Asadar, Sempasi este aliatul tau in lupta cu timpul.

Cele mai noi tehnologii in domeniul de infrumusetarii intr-un singur loc. Sempasi - The future of beauty!

Seteaza directie descendenta
Evaluare:
100%
5.00

Dispozitiv corporal Sempasi Deus EMS

Stoc limitat
Pret normal 989,00 LEI Pret special 890,10 LEI - 10%
Evaluare:
100%
5.00

Dispozitiv facial Sempasi Pavo anti-rid

Stoc limitat
Pret normal 675,00 LEI Pret special 473,00 LEI - 30%
Evaluare:
0%

Dispozitiv facial Sempasi Sol 4in1

Stoc limitat
Pret normal 750,00 LEI Pret special 675,00 LEI - 10%
Evaluare:
0%

Dispozitiv facial Sempasi Virgo Pro 8in1

Stoc epuizat
Pret normal 1.189,00 LEI Pret special 1.070,10 LEI - 10%
Evaluare:
0%

Dispozitiv facial Sempasi Pavo Pro anti-rid

Stoc epuizat
Pret normal 1.289,00 LEI Pret special 1.160,10 LEI - 10%
Evaluare:
0%

Dispozitiv facial Sempasi Virgo 6in1

Stoc epuizat
Pret normal 750,00 LEI Pret special 675,00 LEI - 10%
Evaluare:
0%

Perie rezerva Sempasi Sol Silicon

Stoc epuizat
Pret normal 99,00 LEI Pret special 89,10 LEI - 10%
Evaluare:
0%

Perie rezerva Sempasi Sol Sensitive

Stoc epuizat
Pret normal 99,00 LEI Pret special 89,10 LEI - 10%
Evaluare:
0%

Perie rezerva Sempasi Sol Normal

Stoc epuizat
Pret normal 99,00 LEI Pret special 89,10 LEI - 10%
Seteaza directie descendenta
Loading...
Cumpara dupa