Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 26.02-28.02.2024!

Cocosolis

Cocosolis

Fie ca este vorba despre ulei organic de plaja sau de autobronzant, Cocosolis se concentreaza pe produse pentru plaja care sa hidrateze pielea si sa o lase revitalizata. Pentru ca expunerea la soare vine cu avantaje si dezavantaje, Cocosolis a creat produse potrivite pentru a proteja pielea in momentele in care mergem la plaja sau cand ne dorim sa avem o piele catifelata si bronzata.

Toate produsele Cocosolis sunt organice si au ingrediente de origine vegana. Este foarte important sa avem grija de pielea noastra in mod constant si pentru asta avem nevoie de produse cat mai naturale, care sa nu creeze neplaceri. Aceasta este si deviza produselor Cocosolis.

Uleiurile sunt selectate cu grija, din culturi ecologice, si sunt importate din diverse parti ale lumii. Vei gasi in gama noastra produse cu ulei de cocos, cacao, jojoba, avocado, argan, migdale, castravete si camelia.

Grija noastra nu se opreste la bunastarea pielii, ci se extinde si catre mediul inconjurator. Din acest motiv, toate ambalajele produselor noastre - indiferent ca vorbim despre uleiuri de plaja, uleiuri de corp, tratamente, seruri - sunt create din materiale reciclabile, care vor deveni, ulterior, produse de uz casnic.

Cu dragoste si respect pentru natura, animale si oameni. In acest fel sunt create produsele Cocosolis, de care va veti indragosti!

Seteaza directie descendenta
Evaluare:
0%

Manusa Cocosolis pentru aplicarea autobronzantului

Stoc epuizat
Pret normal 48,00 LEI Pret special 43,20 LEI - 10%
Seteaza directie descendenta