2+1: Alege oricare 3 produse si platesti doar 2

L'Oreal Professionnel

L'Oreal Professionnel

L’Oréal Professionnel este brandul numărul 1 în lume, destinat exclusiv pieţei profesionale de beauty & saloanelor de coafură, cu o istorie lungă de peste 100 de ani şi este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate branduri de cosmetice, cu o prezenţă în peste 130 de ţări. Pe piaţa din România, brandul L'Oréal este prezent de 22 ani, cu un portofoliu de peste 20 de branduri. 

SECRETUL NOSTRU.

Produse inovatoare, testate şi aprobate de cele mai mari nume din domeniul coafurii, întotdeuna la cel mai înalt standard de performanţă, calitate, confort şi siguranţă.

ADN-UL NOSTRU.

Eugène Schueller, un adevărat pionier în cercetare, şi-a pus geniul în slujba nevoilor coaforilor. A creat prima vopsea de păr, numită Oréal. Din 1909, L’Oréal Professionnel pune la dispoziţia coaforilor de pretutindeni tehnologii de ultimă oră, pentru a răspunde tuturor aşteptărilor clientelor lor.

PUTEREA NOASTRĂ.

Conectaţi întotdeauna cu moda, susţinem peste 800 de prezentări de modă din întreaga lume, pentru designeri renumiţi precum Kenzo, Chloé şi Carven. L’Oréal Professionnel inspiră tendinţele în saloane şi ajută coaforii să recreeze cele mai râvnite look-uri ale momentului.

ANGAJAMENTUL NOSTRU.

L’Oréal Professionnel se dedică susţinerii coaforilor în munca lor de zi cu zi, dezvoltându-le expertiza prin programe de educaţie cu accent pe culoare, servicii profesionale şi cele mai noi tendinţe în coafură.

Pagina
Seteaza directie descendenta
2+1
2+1
Evaluare:
100%
5.00

Sampon L'Oreal professionnel Serie Expert Silver 300ml

Stoc limitat
59,00 LEI
Pagina
Seteaza directie descendenta