Ai Extra 15% Discount la achizitii de minim 299 lei cu codul EASTER

Lotiune de corp

Pagina
Seteaza directie descendenta
Evaluare:
0%

Unt de corp Grace Cole Nectarine Blossom&Grapefruit 225ml

Stoc epuizat
Pret normal 55,00 LEI Pret special 27,50 LEI - 50%
Evaluare:
0%

Unt de corp Grace Cole Vanilla Blush&Peony 225ml

Stoc epuizat
Pret normal 55,00 LEI Pret special 27,50 LEI - 50%
Evaluare:
0%

Unt de corp Grace Cole Wild Fig&Pink Cedar 225ml

Stoc epuizat
Pret normal 55,00 LEI Pret special 27,50 LEI - 50%
Evaluare:
100%
5.00

Lapte de corp Collistar Sublime Melting Maxi Size 400ml

Stoc epuizat
Pret normal 167,00 LEI Pret special 125,25 LEI - 25%
Evaluare:
100%
5.00

Lapte de corp Mary Cohr Hydrosmose 30ml

Stoc epuizat
Pret normal 54,00 LEI Pret special 45,90 LEI - 15%
Pagina
Seteaza directie descendenta

Pe site-ul nostru, poti gasi lotiuni de corp de o calitate superioara de la branduri profesionale de top care te asteapta sa le incerci!

Intrebari frecvente

Lotiunea de corp este un produs cu o consistenta mai usoara decat crema clasica de corp si, cu ajutorul ei, iti poti asigura o hidratare optima a pielii. De asemenea, te poti bucura de o absorbtie rapida a acesteia si de cantitatea mare de apa pe care o contine. In mod ideal, este de preferat sa folosesti o lotiune pentru a-ti intretine pielea, mai degraba decat pentru a o trata pentru ca este uscata.

Utilizarea regulata a lotiunii de corp ajuta la hidratarea pielii si la hranirea acesteia, efectul obtinut fiind o piele stralucitoare, elastica, intinerita. De asemenea, unele lotiuni pot avea beneficii suplimentare, ca reducerea celulitei sau protectia impotriva factorilor de mediu daunatori, cum ar fi razele solare.

Lotiunea de corp se aplica pe pielea curata si uscata, prin miscari de masaj usor, pana la absorbtia completa. Recomandam utilizarea unei cantitati generoase, pentru a simti toate beneficiile lotiunii de corp. Asteapta pana se absoarbe complet in piele, inainte de a te imbraca.

Iti recomandam sa folosesti zilnic o lotiune de corp, cu precadere dupa baie sau dus, cand pielea are tendinta de a se usca si cand este mai permeabila decat in mod normal. Folosita regulat, lotiunea de corp iti va oferi o piele mai moale, fina, neteda si elastica.

Lotiunile de corp contin, in general, agenti de hidratare ca acidul hialuronic, dar si uleiuri naturale, vitamine, extracte de plante si antioxidanti. Ia in considerare ca ingredientele variaza de la un produs la altul.

Citeste cu atentie indicatiile de pe ambalaj pentru a determina daca produsul respectiv se potriveste si tipului tau de piele. Este bine sa stii ca exista lotiuni de corp potrivite pentru toate tipurile de piele si altele specifice fiecarui tip in parte: pentru piele uscata, matura, grasa sau sensibila.