Bucura-te de extra reduceri cu programul de fidelitate!
Alege sa faci parte din revoluția beauty pe care o propune FOREO, brandul suedez specializat în dispozitive de îngrijire faciala și orală...........................................................................................................................................

Alege sa faci parte din revoluția beauty pe care o propune FOREO, brandul suedez specializat în dispozitive de îngrijire faciala și orală. Designul produselor noastre a castigat numeroase premii, multumita combinatiei inovatoare de pulsații sonice și designul revoluționar al periei de silicon care asigura o ingrijire mai rapida si mai smart. Totul a fost conceput in asa fel incat fiecare pas pe care il faci sa fie mai energic. Când arati bine, te simți bine, iar misiunea noastra este îndeplinita.Inca din 2013, de la lansare, FOREO a dorit sa fie brandul care aduce inovatie in rutina zilnica atat a femeilor, cat si a barbatilor.

Tehnologia folosita la crearea dispozitivelor de curatare a fetei a castigat numeroase premii de-a lungul anilor, ajungand sa fie printre preferatele tuturora, facand inconjorul lumii. Acum, un produs FOREO este vandut la fiecare 3 secunde.

Inca de la primul produs lansat, care este in continuare preferat - Foreo Luna -, brandul a cucerit piete de pe intregul mapamond! Incearca-l si tu pentru a te convinge!