Beauty Fest: PANA LA 50% Discount si Extra-Reduceri PRIN PROGRAMUL DE FIDELITATE
Ne adresam atat saloanelor de infrumusetare, cat si utilizatorilor de produse cosmetice profesionale, comercializand o gama diversificata a acestora! ..........................................................................................................................................Noua gamă Chroma Absolu se adresează tuturor tipurilor de păr colorat, fiind formulată pe bază de aminoacizi, acid lactic, acid tartaric si Centella Asiatica. Îngrijește fibra capilară de la interior la exterior și menține intensitatea culorii asigurând strălucire și vitalitate.
#YouDareWeCare

Care sunt beneficiile Chroma Absolu?


Această gamă formulată cu trei tipuri de acizi se adresează provocărilor cu care se confruntă persoanele care folosesc produse profesionale de îngrijire post-colorare: porozitate și fragilitate, electrizare, păr tern și culoare care se estompează. Părul devine cu 96% mai puternic, cu 74% mai strălucitor*, iar electrizarea părului cauzată de colorare este redusă cu până la 77%***.

* Test instrumental: Soin acide Chroma Gloss + Sérum Chroma Thermique

* * Test instrumental: Bain Chroma Respect

* * * Test instrumental: Sérum Chroma Thermique

* * * *Test instrumental: Bain Riche Chroma Respect + Masque Chroma FillerFormulă inovatoare inspirată din îngrijirea tenului

Formula specială a acestei game combină 3 tipuri de acizi si un extract dintr-o plantă antică medicinală pentru a oferi îngrijire de lux extremă.

Aminoacizii au capacitatea specială de a pătrunde și de a fortifica din interior firul de păr slăbit.

Acidul lactic exfoliază și sigilează suprafața fibrei capilare pentru a reduce electrizarea părului și pentru a intensifica strălucirea acestuia.

Acidul tartaric reduce stresul oxidativ și protejează împotriva razelor UV și a poluării.

Centella Asiatica, o plantă cu proprietăți regenerative și antioxidante.
Care este rutina Chroma Absolu potrivită tipului tău de păr?


Fiecare tip de păr este unic, fiecare nevoie este diferită, fiecare dorință este specială. Identifică rutina Chroma Absolu potrivită tipului tău de păr!


Fusio-Dose: transformare instantanee a părului

Fusio Dose este serviciul ultra personalizat ce transformă instantaneu părul, disponibil doar în saloanele partenere Kérastase,

Există peste 42 de combinații posibile ale tratamentului Fusio Dose, iar odată cu lansarea gamei Chroma Absolu, Fusio Dose include acum și mixul pentru menținerea frumuseții și intensității părului colorat.