Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 26.02-28.02.2024!

Corector si anticearcan

Seteaza directie descendenta
Evaluare:
100%
5.00

Anticearcan Academie Visage Contour des yeux 20ml

In stoc
Pret normal 249,00 LEI Pret special 186,75 LEI - 25%
Seteaza directie descendenta

Pentru zilele de final de saptamana cand esti obosita in ciuda celor opt ore de somn, corectorul si anticearcanul sunt solutii foarte la indemana. Daca optezi pentru un astfel de produs, asigura-te ca este unul profesional, care acopera in mod opac pielea din jurul ochilor. In caz contrar, efectul va fi unul neplacut si va fi evident ca ai adaugat ceva pe pielea de sub ochi. Produsele profesionale anticearcan Ardell Beauty din aceasta categorie sunt ideale daca iti doresti o acoperire subtila, dar opaca si totala a cearcanelor.

Intrebari frecvente

Corectorul este utilizat pentru a acoperi imperfectiunile fetei - precum pete, roseata, cosuri sau cicatrici, iar anticearcanul este special conceput pentru a acoperi si ilumina zona de sub ochi, estompand cearcanele si pungile de sub ochi. Primul are o putere mai mare de acoperire.

Alege o nuanta de corector care este complementara cu cea a imperfectiunii: nuantele de corector cu tenta verde neutralizeaza roseata, in timp ce cele cu tenta piersica acopera cearcanele albastre.

Alege o nuanta care este putin mai deschisa decat fondul de ten pentru a ilumina zona de sub ochi. Pentru cearcanele vinetii, alege o nuanta piersicie.

Foloseste o cantitate mica de corector sau anticearcan si aplica-l uniform in zona unde este necesar, prin usoare miscari de tapotare, cu degetele sau cu un burete.

Da, poti folosi un produs in locul celuilalt, cu conditia ca nuanta sa fie cea potrivita. Daca aplici corector pe zona de sub ochi, este necesar sa aplici o cantitate foarte mica, deoarece acesta are o putere mai mare de acoperire decat anticearcanul si, in caz contrar, va arata nenatural.