Ai Extra 15% Discount la achizitii de minim 299 lei cu codul EASTER

Baza manichiura

Pagina
Seteaza directie descendenta
Evaluare:
0%

Tratament Opi Mini Rapidry Top Coat 3.75Ml

Stoc epuizat
Pret normal 100,00 LEI Pret special 70,00 LEI - 30%
Evaluare:
0%

Top Sealer Gel Semipermanent Opi Axxium Top Sealer 15 ml

Stoc epuizat
Pret normal 180,00 LEI Pret special 126,00 LEI - 30%
Pagina
Seteaza directie descendenta

Ritualul complet de manichiura include, negresit, o baza, care sa asigure stabilitate culorii si un top coat care sa o fixeze si sa ii dea stralucire. Baza de unghii are si functia de a-ti ingriji unghia si de a o apara de pigmenti si alti factori ce ar putea dauna sanatatii si aspectului unghiilor tale, dupa indepartarea ojei. Top coat-ul este vital pentru finisarea unei manichiuri “wow”, desi multe dintre noi tindem sa ne grabim, sarind peste acest pas. Noi te incurajam sa nu sari peste niciuna dintre etape: tu si unghiile tale meritati tot rasfatul posibil. Comanda acum o baza pentru manichiura profesionala si va ajunge la usa ta in cel mai scurt timp!

Intrebari frecvente

Baza de unghii este un produs care se aplica inaintea lacului de unghii, care ajuta la prevenirea deteriorarii unghiei si la prelungirea rezistentei lacului colorat pe unghie.

Este important sa aplici o baza pentru unghii inainte de oja deoarece aceasta creeaza o suprafata uniforma pe unghie si ajuta la prevenirea unghiilor galbene. De asemenea, baza de unghii ajuta la intarirea unghiilor si se poate aplica si pentru a ajuta la mentinerea lacului de unghii pentru o perioada mai lunga de timp.

In general, baza de unghii se aplica intr-un singur strat sub lacul de unghii. Este important sa te asiguri ca unghia este curata si uscata inainte de aplicarea bazei de unghii. Unele baze de unghii pot fi aplicate si ca tratament pentru unghii. In acest caz este important sa citesti si sa urmezi instructiunile de pe ambalaj.

Aplicarea bazei de unghii este o procedura simpla pe care o poti face acasa. Cu toate acestea, pentru unghii mai delicate sau fragile, poti apela la serviciile unui profesionist in domeniul manichiurii. Daca alegi sa o aplici singura, este important sa urmezi intocmai instructiunile de pe ambalaj si sa aplici baza pe unghiile perfect curate si uscate.

Nu, baza de unghii nu este acelasi lucru cu lacul de unghii. Baza de unghii este un produs special conceput pentru a ajuta la prevenirea deteriorarii unghiei si la prevenirea ingalbenirii acesteia. Lacul de unghii, pe de alta parte, este un produs cosmetic utilizat pentru a conferi unghiei o culoare si o stralucire atractiva.

Da, baza de unghii poate fi aplicata pe unghii false, insa este recomandat sa o aplici pe unghia naturala, inainte de aplicarea unghiei false.