Transport gratuit la plata cu cardul
Servicii Brasov
La Xpert Beauty Brasov, sunteti invitati sa traiti o experienta unica a parului si a scalpului. Aici, calatoria dumneavoastra va incepe cu un diagnostic profesional al parului urmat de un ritual de ingrijire personalizat pentru a va trata parul si pielea capului. Pentru a extinde beneficiile experientei dvs. din salon, coaforul dvs. expert va va recomanda rutina adecvata si la domiciliu, cu produse de ingrijire a parului si a scalpului de cea mai inalta calitate. Parul tau este transformat vizibil, este mai sanatos si mai stralucitor. Vizitati salonul nostru din Brasov pentru a experimenta acest tratament de lux si pentru a descoperi transformarea inedita a parului.

Aceasta experienta Kérastase va este oferita datorita coaforilor si stilistilor nostri experti care va vor studia cu atentie nevoile unice ale parului si ale scalpului pentru a determina ritualul potrivit pentru a va ingriji parul si scalpul. Folosind cunostințele lor aprofundate si expertiza parului, coaforul dvs. Kérastase din Brasov va va oferi sfaturi, trucuri si tutoriale de specialitate pentru ingrijire.

tratament lpg
tratament lpg

Stilistii nostri excelenti iti vor satisface in totalitate nevoile parului si scalpului si iti vor dezvalui stralucirea sanatoasa a parului. Produsele Kérastase utilizate in salonul nostru contin ingrediente active de cea mai buna performanta si formule inovatoare pentru a trata parul in profunzime cu rezultate durabile si vizibile. Salonul Xpert Beauty din Brasov va asteapta pentru servicii de calitate intr-o experienta de lux.

tratament guinot
tratament guinot

Te asteptam in salonul tau preferat Kérastase din Xpert Beauty Brasov pentru o experienta unica, inclusiv un diagnostic gratuit, un ritual personalizat si o rutina adaptata la domiciliu, folosind produse de ingrijire a parului si scalpului Kérastase de inalta calitate.

Locatie: AFI Brasov

Program: 10:00-22:00

Telefon: 0728291770