Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Solutii pentru depigmentare

Seteaza directie descendenta
Evaluare:
0%

Demachiant Guinot Newhite Huile Démaquillante Eclaircissante anti-pete 200ml

Stoc epuizat
Pret normal 239,00 LEI Pret special 203,15 LEI - 15%
Evaluare:
0%

Crema pigmentata pentru fata Guinot Unibronze Creme Teintee SPF20 50ml

Stoc epuizat
Pret normal 485,00 LEI Pret special 412,25 LEI - 15%
Seteaza directie descendenta

Petele pot fi tratate daca au aparut recent si le acorzi atentie o perioada si le tratezi cu creme pentru depigmentarea pielii, numite si creme pentru albire, pe care ti le prezentam in aceasta categorie. Pentru a preveni si trata pielea afectata de soare, alege cremele de fata anti-pete si corectoarele de pete cu factor de protectie sau o masca special conceputa pentru a reda uniformitatea pielii tale. Fii cu ochii pe ofertele noastre!

Intrebari frecvente

Depigmentarea este un proces de decolorare a pielii ce poate fi aplicat asupra unor pete aflate pe suprafata tenului, pentru a ii uniformiza culoarea. Acest proces poate fi realizat prin folosirea unor tratamente cosmetice sau cu laser. Tratamentele de depigmentare pot fi folosite pentru a trata o serie de probleme cosmetice ale pielii, cum ar fi petele, cicatricile si alte probleme de pigmentare.

Principalele tipuri de tratamente de depigmentare sunt: crema de depigmentare - care contine ingrediente active, cum ar fi hidrochinona sau acidul azelaic -, laserul - care utilizeaza un fascicul de lumina intensa pentru a distruge celulele pigmentate, peeling chimic - implica aplicarea unui acid pe piele pentru a exfolia stratul superior al pielii -, microdermabraziunea - indepartarea unui strat superior al pielii prin procedee fizice.

Cauzele pigmentarii tenului si pielii corpului sunt diverse - de la expunere indelungata la soare pana la inflamatii la suprafata tenului, iar afectiunea poate fi tratata cu tratamente si produse profesionale.

Tratamentele de depigmentare pot avea unele efecte secundare, cum ar fi roseata, inflamatia, mancarimea si uscarea pielii. In cazuri rare, pot aparea cicatrici sau decolorari permanente ale pielii. Este important sa vorbesti cu medicul dermatolog inainte de a efectua orice tratament de depigmentare pentru a intelege riscurile..

Tratamentele de depigmentare sunt potrivite pentru persoanele care nu au pielea sensibila sau cu istoric de reactii alergice la produse chimice sau la lumina. De asemenea, femeile insarcinate sau care alapteaza ar trebui sa evite tratamentele de depigmentare, deoarece acestea pot avea un impact negativ asupra sarcinii.