Secret Santa: Pana la 60% reducere si transport gratuit la plata cu card!

Goldwell

Goldwell

De 70 de ani, GOLDWELL este partenerul exclusiv al hair stilistilor din peste 40 de tari. In fiecare zi privim experienta din salon prin ochii tai – dezvoltam instrumente, tehnologie de culoare si produse inovative ce iti alimenteaza creativitatea, iti canalizeaza munca si iti fac clientii sa arate si sa se simta fantastic.

Stim ca hairstilistii sunt artisti – mereu in cautarea unor noi posibilitati creative. Echipa Goldwell este dedicata cercetarii si dezvoltarii, alimentandu-ti in permanenta creativitatea prin inovatia continua in domeniul culorii. Incepand cu ultimele trenduri si incheind cu tehnologii inovatoare, Goldwell te tine in topul meseriei de hair stillist.

Fiecare lansare a noilor colectii Goldwell este un eveniment de neratat in lumea hairstylistilor, care da trendul nuantelor si a ingrijirii pentru anul ce vine.

Fie ca vorbim despre produse care sunt folosite in saloane sau acasa, despre vopsea de par, sampon, balsam sau produse de styling, calitatea lor este aceeasi. Astfel, oricine poate avea parte de calitatea de salon direct in confortul casei. Rezultatele vor fi mereu pe masura faimei brandului. 

Seteaza directie descendenta
Evaluare:
100%
5.00

Crema de par Goldwell Stylesign Curls&Waves Curl Control 150ml

In stoc
Pret normal 89,00 LEI Pret special 53,40 LEI - 40%
Evaluare:
0%

Crema Goldwell Style Sign Superego pentru textura 20ml

Stoc epuizat
Pret normal 23,00 LEI Pret special 13,80 LEI - 40%
Evaluare:
0%

Crema Goldwell Style Sign Curl Control pentru par ondulat 100ml

Stoc epuizat
Pret normal 71,00 LEI Pret special 42,60 LEI - 40%
Seteaza directie descendenta