Bucura-te de extra reduceri cu programul de fidelitate!
Servicii Saloane
Servicii Baneasa

Remodelare profesionala cu LPG

LPG Cellu M6 Alliance detine singura tehnica de stimulare 100%% naturala a pielii, non-invaziva, care activeaza metabolismul celular, cu actiune simultana de reducere a stratului de grasime si de tratare a pielii lasate, respectand complet ecologia pielii si a corpului.

Rezultate vizibile dupa a treia sedinta:

- 5.2 centimetri in talie
- celulita este redusa cu pana la 67%
- pielea devine mai ferma cu 71%

tratament lpg
tratament lpg
tratament lpg
tratament guinot

Ingrijire si curatare profunda cu GUINOT

GUINOT a ales centrul de infrumusetare ca loc de intalnire intre tine si metodele sale unice, de tratament profesionale. In intimitatea cabinei de tratament, Esteticiana iti va examina tenul si iti va oferi solutii personalizate. Pentru a raspunde pe deplin obiectivelor tale, Esteticiana, atenta la cerintele tenului tau, va incepe fiecare tratament GUINOT printr-o consultatie personalizata. La finalul tratamentului, iti va propune testul oglinzii si vei vedea impreuna rezultatele pozitive ale tratamentului de infrumusetare.

tratament guinot

Descopera
Tratamentele noastre

Servicii Brasov
La Xpert Beauty Brasov, sunteti invitati sa traiti o experienta unica a parului si a scalpului. Aici, calatoria dumneavoastra va incepe cu un diagnostic profesional al parului urmat de un ritual de ingrijire personalizat pentru a va trata parul si pielea capului. Pentru a extinde beneficiile experientei dvs. din salon, coaforul dvs. expert va va recomanda rutina adecvata si la domiciliu, cu produse de ingrijire a parului si a scalpului de cea mai inalta calitate. Parul tau este transformat vizibil, este mai sanatos si mai stralucitor. Vizitati salonul nostru din Brasov pentru a experimenta acest tratament de lux si pentru a descoperi transformarea inedita a parului.

Aceasta experienta Kérastase va este oferita datorita coaforilor si stilistilor nostri experti care va vor studia cu atentie nevoile unice ale parului si ale scalpului pentru a determina ritualul potrivit pentru a va ingriji parul si scalpul. Folosind cunostințele lor aprofundate si expertiza parului, coaforul dvs. Kérastase din Brasov va va oferi sfaturi, trucuri si tutoriale de specialitate pentru ingrijire.

tratament lpg
tratament lpg

Stilistii nostri excelenti iti vor satisface in totalitate nevoile parului si scalpului si iti vor dezvalui stralucirea sanatoasa a parului. Produsele Kérastase utilizate in salonul nostru contin ingrediente active de cea mai buna performanta si formule inovatoare pentru a trata parul in profunzime cu rezultate durabile si vizibile. Salonul Xpert Beauty din Brasov va asteapta pentru servicii de calitate intr-o experienta de lux.

tratament guinot
tratament guinot

Te asteptam in salonul tau preferat Kérastase din Xpert Beauty Brasov pentru o experienta unica, inclusiv un diagnostic gratuit, un ritual personalizat si o rutina adaptata la domiciliu, folosind produse de ingrijire a parului si scalpului Kérastase de inalta calitate.

Locatie: AFI Brasov

Program: 10:00-22:00

Telefon: 0728291770

Servicii Oradea
La Xpert Beauty Oradea, sunteti invitati sa traiti o experienta unica a parului si a scalpului. Aici, calatoria dumneavoastra va incepe cu un diagnostic profesional al parului urmat de un ritual de ingrijire personalizat pentru a va trata parul si pielea capului. Pentru a extinde beneficiile experientei dvs. din salon, coaforul dvs. expert va va recomanda rutina adecvata si la domiciliu, cu produse de ingrijire a parului si a scalpului de cea mai inalta calitate. Parul tau este transformat vizibil, este mai sanatos si mai stralucitor. Vizitati salonul nostru din Oradea pentru a experimenta acest tratament de lux si pentru a descoperi transformarea inedita a parului.

Aceasta experienta Kérastase va este oferita datorita coaforilor si stilistilor nostri experti care va vor studia cu atentie nevoile unice ale parului si ale scalpului pentru a determina ritualul potrivit pentru a va ingriji parul si scalpul. Folosind cunostințele lor aprofundate si expertiza parului, coaforul dvs. Kérastase din Oradea va va oferi sfaturi, trucuri si tutoriale de specialitate pentru ingrijire.

tratament lpg
tratament lpg

Stilistii nostri excelenti iti vor satisface in totalitate nevoile parului si scalpului si iti vor dezvalui stralucirea sanatoasa a parului. Produsele Kérastase utilizate in salonul nostru contin ingrediente active de cea mai buna performanta si formule inovatoare pentru a trata parul in profunzime cu rezultate durabile si vizibile. Salonul Xpert Beauty din Oradea va asteapta pentru servicii de calitate intr-o experienta de lux.

tratament guinot
tratament guinot

Te asteptam in salonul tau preferat Kérastase din Xpert Beauty Oradea pentru o experienta unica, inclusiv un diagnostic gratuit, un ritual personalizat si o rutina adaptata la domiciliu, folosind produse de ingrijire a parului si scalpului Kérastase de inalta calitate.

Locatie: Lotus Center Oradea

Program: 10:00-22:00

Telefon: 0731492623

Servicii Cluj
La Xpert Beauty Cluj, sunteti invitati sa traiti o experienta unica a parului si a scalpului. Aici, calatoria dumneavoastra va incepe cu un diagnostic profesional al parului urmat de un ritual de ingrijire personalizat pentru a va trata parul si pielea capului. Pentru a extinde beneficiile experientei dvs. din salon, coaforul dvs. expert va va recomanda rutina adecvata si la domiciliu, cu produse de ingrijire a parului si a scalpului de cea mai inalta calitate. Parul tau este transformat vizibil, este mai sanatos si mai stralucitor. Vizitati salonul nostru din Cluj pentru a experimenta acest tratament de lux si pentru a descoperi transformarea inedita a parului.

Aceasta experienta Kérastase va este oferita datorita coaforilor si stilistilor nostri experti care va vor studia cu atentie nevoile unice ale parului si ale scalpului pentru a determina ritualul potrivit pentru a va ingriji parul si scalpul. Folosind cunostințele lor aprofundate si expertiza parului, coaforul dvs. Kérastase din Cluj va va oferi sfaturi, trucuri si tutoriale de specialitate pentru ingrijire.

tratament lpg
tratament lpg

Stilistii nostri excelenti iti vor satisface in totalitate nevoile parului si scalpului si iti vor dezvalui stralucirea sanatoasa a parului. Produsele Kérastase utilizate in salonul nostru contin ingrediente active de cea mai buna performanta si formule inovatoare pentru a trata parul in profunzime cu rezultate durabile si vizibile. Salonul Xpert Beauty din Cluj va asteapta pentru servicii de calitate intr-o experienta de lux.

tratament guinot
tratament guinot

Te asteptam in salonul tau preferat Kérastase din Xpert Beauty Cluj pentru o experienta unica, inclusiv un diagnostic gratuit, un ritual personalizat si o rutina adaptata la domiciliu, folosind produse de ingrijire a parului si scalpului Kérastase de inalta calitate.

Locatie: Iulius Mall Cluj

Program: 10:00-22:00

Telefon: 0733441079