Be Santa: Pana la 50% reducere si Transport Gratuit la toate comenzile!

Termeni si Conditii

Termeni legali - www.xpertbeauty.ro

Preambul

Prezentul document reprezinta un contract de adeziune propus de SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L.  și care se trebuie sa fie acceptat înainte de crearea unui cont și/sau comandarea oricărui produs de pe site-ul https://xpertbeauty.ro  Orice comanda confirmata de client, prin bifarea căsuței – Sunt de acord cu termenii si conditiile din site prin apăsarea butonului “Plasează Comanda” reprezinta o acceptare din partea clientului a ofertei SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. în condițiile stipulate de art 9 din Legea comerțului electronic 365/2002. Click-ul pe butonul “Plasează Comanda” reprezinta o semnătură electronica, în sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014 , părțile acordându-i aceiași valoare juridică cu o semnătură olografa.

Utilizarea Site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adreseaza persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea Site-ului. Site-ul este administrat in exclusivitate de catre SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION. Pentru utilizarea Site-ului este necesar sa citesti si sa accepti aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a Site-ului presupune ca esti de acord cu termenii si conditiile.

Responsabilitate SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION

SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION nu este in nici un fel raspunzator pentru pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate de catre Utilizator sau de catre tertii cu care Utilizatorul se afla in orice raporturi juridice, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a Site-ului. Legaturile respective reprezinta o facilitate acordata Utilizatorilor.

De asemenea, SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION nu poate fi raspunzatoare pentru nicio actiune desfasurata de catre utilizatori in baza informatiilor publicate pe Site. Informatiile si materialele sunt publicate pe Site exclusiv in scop informativ si nu reprezinta o oferta ferma de a contracta, negenerand in sarcina SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION nicio obligatie contractuala.

 1. Definiții

Xpertbeauty.ro : Firma SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L., având sediul social în Str. Sfantul Ilie nr. 5, et. 1, ap. 1.3, Sector 4, Bucuresti.
CIF RO31503827. Reg. Comertului J40/4897/2013 Capital social 200 RON telefon
0311 094 700, e-mail:  shop@xpertbeauty.ro

Produs: orice produs care poate fi achiziționat de un client prin intermediul website-ului xpertbeauty.ro

Client: persoana fizică sau juridică care face o comandă pe site-ul xpertbeauty.ro sau își deschide un cont pe Xpertbeauty.ro

Destinatar: persoana fizică sau juridică la care se va face livrarea produselor comandate pe site-ul xpertbeauty.ro

Comanda: procesul de achiziționare a unuia sau mai multe produse afișate în website-ul xpertbeauty.ro, realizată de un client care își dorește ca acel produs sa fie livrat la adresa destinatarului.

 1. Obiectul și acceptarea prezenților termeni și condiții.

Prezenții Termeni și Condiții reprezintă un contract de vânzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul Xpertbeauty.ro. Clientul se obligă să ia la cunoștință de aceste condiții înainte de a realiza o comandă. Toate comenzile implică acceptarea tuturor acestui contract de către client.  Acceptarea prezentului contract de către client se face prin bifarea căsuței “ Sunt de acord cu termenii si conditiile din site” și prin apăsarea butonului “Plasează Comanda”.

Xpertbeauty.ro își rezervă dreptul de a modifica prezentul contract de vânzare în orice moment. Versiunea aplicabilă unei comenzi realizate este aceea în vigoare pe Xpertbeauty.ro la momentul la care s-a plasat comanda de către client.

 

3.Disponibilitatea produselor afișate.

Oferta noastră cu privire la produse și prețul acestora, este valabilă atâta vreme cât este afișată pe Xpertbeauty.ro. SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. își va îndeplini obligațiile contractuale în termen de cel mult 30 de zile lucrătoare de la data la care clientul a transmis comanda.

În cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preț, acest aspect va fi specificat în mod specific pe pagina produsului respectiv.

 

În condițiile în care produsul dorit nu mai este disponibil pe stoc, vă putem oferi opțiunea de a cumpăra un alt produs de o calitate și la preț echivalent cu cele solicitate, doar dacă acesta se regăsește în oferta comercializată de SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. In cazul in care nu exista optiune de inlocuire sau disponibiliate stoc produs similar, se va rambursa contravaloarea produselor lipsa. –  

În condițiile în care nu doriți sa beneficiați de oferta sau nu va putem oferi posibilitatea de inlocuire de la paragraful anterior și în condițiile în care ați realizat plata în avans, plata va va fi rambursata în termen de maxim 15 de zile de la informarea făcută către SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L

Reducerile de preț oferite pe site nu sunt cumulative și se aplică doar reducerea cu valoarea ce mai mare, cu excepția cazurilor în care se precizează în mod expres o altă politică.

Produsele oferite la un preț promoțional sunt disponibile doar în limita stocului disponibil, cu excepția cazurilor când este stabilită o perioadă promoțională explicită.

 1. Produsele afișate pe website-ul Xpertbeauty.ro

Fotografiile produselor afișate în Xpertbeauty.ro au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în pachetele standard. Cu toate acestea, SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. depune toate eforturile, având o obligație de mijloace și în măsura posibilului, pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele afișate în fotografiile produselor afișate online, în particular în privința formei, culorii și specificațiilor, sub rezerva prețului ales de client.

În același timp SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. informează ca poate pune spre vânzare prin intermediul site-ului, produse puse la dispoziție de alți producători ori furnizori. Aceștia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor puse la dispoziție pe care sunteți obligat sa nu le încălcați. De asemenea, aceștia sunt responsabili cu privire la imaginile sau  detaliile tehnice ale produselor furnizate.

 1. Prețul produselor

Preturile prezentate includ TVA, însa nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe pagina produsului acest lucru. Cheltuielile de livrare vor fi menționate în mod distinct pe ultima pagină înainte de finalizarea comenzii, în funcție de metoda de livrare selectată.

Prețurile prezentate sunt valabile până la revocarea lor, odată cu ștergerea lor de pe website-ul public. De asemenea, în cazul în care vorbim despre o campanie promoțională, trebuie să știți faptul că prețul produsului, prezentat online, va fi valabil doar în perioada specificată în site sau în limita stocului, după caz.

În situația afișării unui preț eronat, vom lua toate masurile pentru remedierea erorii cât mai curând posibil. Dacă prețul va fi cu mult sub valoarea normală a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios și derizoriu, conform art 1665 Cod Civil, iar orice comandă făcută pe baza acestui preț va fi anulată. 

 1. Garanția produselor

Toate produsele beneficiază de garanția legală de conformitate.

Unele produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția comercială a producătorului. Astfel de produse vor fi însoțite de certificatul de garanție al producătorului(dacă este cazul). SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L.  nu este responsabil în mod direct de serviciile de garanție care sunt oferite și deci va fi responsabilitatea producătorului produsului. Aceasta nu afectează garanția legala pentru lipsa de conformitate sau pentru alte garanții, asa cum este definita de legea romana în vigoare.

 1. Dreptul de returnare a produselor

În conformitate cu legislația romană, consumatorul are dreptul să notifice în scris SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION S.R.L. că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Orice cerere de acest gen va fi datată și semnată de către cumpărător și va fi trimisă către Xpertbeauty.ro în orice mod neechivoc. Pentru a fi în conformitate cu reglementările europene Xpertbeauty.ro vă pune la dispoziție și un model de formular de retragere în conformitate cu OUG 34/2014.  Formularul poate fi descărcat de aici.

Returnarea produselor trebuie sa se facă împreună cu toate accesoriile, consumatorul suportând cheltuielile de expediție conform legilor romanești.  În conformitate cu legea română consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

În măsura posibilului, recomandăm ca clientul să utilizeze ambalajul original, acest lucru limitând posibilitatea de deteriorare a bunului în timpul transportului.

Prezentul articol este valabil doar în condițiile în care clientul este persoană fizică, în conformitate cu legislația romană privind încheierea contractelor la distanță.

In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile calendaristice care se refera la:

 • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator;
 • produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 • produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.

Prin urmare, cumparatorul ia la cunostinta faptul ca nu se va putea prevala de dreptul sau legal de retragere cu privire la produsele desigilate de el, a caror noua comercializare de catre Xpert Beauty ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru consumatori (de exemplu: produsele de ingrijire, de machiaj, etc).

Nu pot fi returnate produse care, din motive de igiena, nu pot fi revandute. Noi ne asiguram ca produsele de pe site-ul www.xpertbeauty.ro ajung la client in cele mai bune conditii.

Daca ai comandat din greseala alt produs, poti returna produsul pentru a fi schimbat, cu conditia ca produsul sa fie sigilat si nedeteriorat, in nici un fel. Taxele de transport vor fi suportate de catre tine.

Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrii doar la adresa: shop@xpertbeauty.ro. Mail-ul trebuie sa contina numarul comenzii si motivul returnarii pentru a stabili daca plata returului va fi suportat de catre noi in caz de eroare din partea noastra sau de catre dvs. In cel mai scurt timp dupa procesarea cererii de retur, veti fi contactat pentru detalii.

 1. Metoda de plată a produselor

Acceptăm plata online, ramburs și plata în contul bancar conform detaliilor de pe pagina https://www.xpertbeauty.ro/cum-platesc  -

Plata online se face prin procesatorul de plăți PayU.ro

 1. Metoda de livrare a produselor

Livrăm produsele oriunde în România prin curier. Pentru comenzi de minim 200 lei ai transportul gratuit oriunde în România.

Costul livrării depinde de locația unde va fi livrată, detalii pe pagina https://www.xpertbeauty.ro/livrare-comenzi

Pentru livrări în alte țări din Uniunea Europeană vedeți ofertele de pe  https://www.xpertbeauty.com

 1. Anularea comenzii

O comandă se poate anula până la procesarea comenzii. Va rugăm să ne contactați telefonic sau prin email cât de curând posibil pentru acest lucru, să verificăm dacă a fost procesată sau nu.

In cazul in care comanda este in procesare aceasta nu mai poate fi anulata, o puteti refuza curierului la livrare (fara nici un cost suplimentar) si contravaloarea se va rambursa in contul cardului prin care a fost achitata, dupa receptionarea returului in depozitul nostru. Daca, comanda a fost plasata cu forma de plata ramburs se poate refuza la livrare tot fara costuri suplimentare.

 1. Corectarea erorilor din comandă

Orice erori survenite la comanda făcută de client nu pot fi corectate de obicei . Vă recomandăm să plasati o nouă comandă cu datele corecte și să ne contactați telefonic sau prin email cât de curând posibil pentru acest lucru, să verificăm dacă a fost procesată sau nu.

 1. Forța majoră

Xpertbeauty.ro, partenerii sau utilizatorii săi nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în executarea obligațiilor contractuale sau în conținutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința Xpertbeauty.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la Xpertbeauty.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Xpertbeauty.ro, erorile de operare, greva etc.

 1. Alte dispoziții
 1. Newsletter

  • Xpertbeauty.ro își rezervă dreptul de a trimite mesaje comerciale referitoare la activitățile sale către adresele de e-mail cu care v-ați creat un cont pe Xpertbeauty.ro sau la newsletter-ul Xpertbeauty.ro. Acestea vor fi identificate în mod clar ca provenind de la Xpertbeauty.ro și vor avea posibilitate de de-subscriere gratuită. Mai multe detalii în informarea specifică de la Politica de Confidențialitate - https://www.xpertbeauty.ro/politica-de-confidentialitate

 2. Drepturi de autor

  • Întregul conținut al site-ului Xpertbeauty.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe, baze de date și alte opere originale - este proprietatea intelectuală a Xpertbeauty.ro și a furnizorilor săi și este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Xpertbeauty.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
  • Xpertbeauty.ro oferă utilizatorului un acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului Xpertbeauty.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia.
  • Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la   shop@xpertbeauty.ro

  • De asemenea, “XPERTBEAUTY” este marcă înregistrată în România sub numărul 155079. Orice folosire a mărcii în scop comercial, fără acordul nostru, este o încălcare a legislației mărcilor și va fi pedepsită conform legilor în vigoare.


 3. Suspendarea accesului

  • Xpertbeauty.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut din motive justificate de prevenirea fraudelor, atacurilor informatice sau orice alt motiv justificat.
  • Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului Xpertbeauty.ro reprezintă infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației române în vigoare.

   

 4. Schimbări ale site-ului
 5.  

  • Xpertbeauty.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, Xpertbeauty.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.

   

 6. Securitate

  • Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru (cum ar fi de exemplu utilizarea HTTPS) și depinde toate diligentele în acest sens. Cu toate acestea Xpertbeauty.ro nu poate să își asume  responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de browser-ul dvs. sau probleme de securitate a conexiunii dvs de Internet.


 7. Contul tău

  • Înregistrarea pe site-ul Xpertbeauty.ro este gratuită. Accesul dvs. la anumite servicii Xpertbeauty.ro (de ex. Wishlist sau Alertă de preț) și informații din cadrul site-ului este permisă doar utilizatorilor înregistrați, accesul fiind protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui această parolă. Xpertbeauty.ro nu va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje prin poșta electronică sau telefon. Va sfătuim sa nu dezvăluiți această parolă persoanelor care vă cer acest lucru.

   În ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală, Xpertbeauty.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online. Vă avertizăm așadar că orice informație trimisă către noi se va face pe propriu dumneavoastră risc.

 8. Informațiile dvs.

  • Informația, inclusiv datele personale și datele de contact. pe care dvs. o furnizați despre dvs. sau compania dvs. către Xpertbeauty.ro va fi folosită doar în concordanță cu prezenții termeni și cu politica de confidențialitate, dacă doriți sa cumpărați produsele oferite sau să aveți un cont. Sunteți singurul responsabil cu privire la prezentarea  informațiilor între un mod corect și complet, precum și cu păstrarea acurateții informațiilor în cadrul Xpertbeauty.ro.


 9. Coduri de conduită


 1. Dispoziții suplimentare

Prezenții termeni și condiții se completează cu dispozițiile din Politica de confidențialitate.

Prezenții termeni și condiții dintre Xpertbeauty.ro cu orice altă parte contractantă poate fi găsit la adresa: https://www.xpertbeauty.ro/termeni-si-conditii

 1. Modificarea termenilor

Xpertbeauty.ro își rezervă dreptul să schimbe termenii fără îndeplinirea unor alte formalități.  Atunci când acești termeni se vor modifica, Xpertbeauty.ro vă va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj în contul dvs. de utilizator al Xpertbeauty.ro și prin publicarea în prima pagină a site-ului, a unui link care face trimitere la noua formă a prezentului document. Accesul în site și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării link-ului privind schimbările pe prima pagină a site-ului implică faptul ca v-ați dat acordul asupra noilor termeni.

 1. Rezolvarea disputelor

În cazul în care aveți probleme legate de o comandă sau de anumite produse, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau de către persoana cu care discutați, puteți lua legătura cu Roxana Păun, Customer Care Manager, la adresa de mail roxana.paun@xpertbeauty.ro sau la telefon 0311 094 700 de Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00.

Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi soluționat pe cale amiabilă, iar în caz contrar va fi adus spre soluționare instantelor românești de la sediul Xpertbeauty.ro.

De asemenea Comisia Europeană pune la dispoziție o platformă SOL pentru rezolvarea alternativă a disputelor cu privire la rezolvarea în afara instanțelor judecătorești a problemelor legate de contracte la distanță. Platforma SOL este disponibilă la http://ec.europa.eu/consumers/odr/  

 1. Legea aplicabilă

Prezentul contract este disponibil doar în limba română, drepturile și obligațiile părților, impuse de prezenții termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare.

 1. Card Cadou
 • Cardul Cadou XPERT BEAUTY este valabil 1 an de la data achizitiei. Poate fi utilizat in toate magazinele fizice Xpert Beauty din Romania si pe platforma de comert digital www.xpertbeauty.ro .
 • Pe www.xpertbeauty.ro se utilizeaza la finalizarea comenzii, selectand la metoda de plata: Aplica cardul cadou. Sunt acceptate pana la maxim 3 Carduri Cadou per comanda/achizitie atat pe platforma de comert digital cat si in magazinele fizice.
 • Cardul Cadou nu este reincarcabil, poate fi folosit o singura data in integralitate, in limita sumei sale si se debiteaza pentru suma exacta a comenzii/achizitiei. Totalul cumparaturilor poate fi completat si folosind alte modalitati de plata disponibile in magazinele fizice credit/debit/cash/Apple Pay/Google Pay) si online (card credit/debit/ramburs/Apple Pay/Google Pay). Nu se ofera rest.
 • Cardul Cadou nu poate fi folosit pentru achizitionarea altor carduri cadou.
 • Odata achizitionat, Cardul Cadou nu poate fi rambursat sau returnat si nici nu va fi emis un alt card in caz de pierdere, furt sau deteriorare. La sfarsitul perioadei de valabilitate, Cardul Cadou nu mai poate fi folosit. Prin urmare, suma creditata pe card si neutilizata se va pierde.
 • In cazul returnarii produselor achizitionate cu Cardul Cadou in magazinele fizice, aceste produse trebuie sa intruneasca conditiile principale de retur, ulterior, acestea vor fi inlocuite cu produsele dorite cu optiunea de completare a diferentei de bani (in cazul produselor mai scumpe) prin modalitatile de plata disponibile in functie de solutiile existente de plata mentionate anterior; In cazul returnarii produselor achizitionate cu Cardul Cadou pe platforma de comert digital aceste produse trebuie sa intruneasca conditiile principale de retur, ulterior, se inlocuiesc cu produse similare ca si valoare sau cu valoare mai mica cu optiuni multiple de alegere a produselor, diferenta de bani nu poate fi restituita.
 • Pentru a afla creditul disponibil sau data de valabilitate a acestuia, poti suna la 031 432 8880 (numar cu tarif normal).