AFTER PARTY- PANA LA 50% Reducere si transport gratuit la plata cu cardul!

Livrarea produselor

Pentru informatii despre comanda ne puteti contacta la 0311 094 700 sau pe shop@xpertbeauty.ro.

Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 200 lei.

Modalitati de livrare si costuri

Ridicare personala EasyBox 9.99 Lei
Ridicare personala din magazin 9.99 Lei
Livrare prin curier 15.00 Lei

 

Pentru comenzile sub 200 RON costul de livrare este de 15 lei oriunde in tara. Pentru livrarea in Punctele de ridicare si Ridicare personala din magazine costul este de 9.99 lei. Livrarea este gratuita pentru comenzi a caror valoare totala depaseste 200 de lei.

Pentru clientii care fac parte dintr-unul din grupurile de fidelitate: Shoppaholic, Passionate sau Addicted transportul este gratuit la plata cu cardul indiferent de valoarea comenzii si la ridicare personala din magazine.

Pentru comenzile sub 100 lei se aplica o taxa de procesare comanda in valoare de 3.99 lei.

Livrarea standard se face in termen de aproximativ 24-48h de la inregistrarea comenzii.*Livrarea coletelor se face la adresa specificata de client. Deoarece lucram cu mai multe firme de curierat, dupa plasarea comenzii vei fi informat in cont ce firma se va ocupa de livrarea produselor tale.

*In perioada campaniilor promotionale si a sarbatorilor legale pot exista intarzieri de pana la 30 zile in livrarea comenzilor din cauza volumul mare de comenzi receptionate sau a aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale. 

Pentru comenzile cu livrare prin curier, daca pachetul nu poate fi livrat, ramane la curierul zonal 7 zile, timp in care se incearca livrarea, dupa care revine la Vanzator.

Pentru livrarile in EasyBox intervalul de ridicare este comunicat prin SMS sau eMail de catre firma de curierat.

Pentru livrarile cu ridicare din magazin se trimite un eMail de notificare cand coletul ajunge in magazinul selectat. 

Livrarea nu se face international.

In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile in stoc pentru livrare, urmeaza sa va informam pe mail si sa va rambursam contravaloarea acestora daca ati achitat comanda online.

Puteti opta si pentru varianta de a rezerva produsul in unul din magazinele noastre fizice, cu posibilitatea de ridicare personala. Produsele rezervate in magazine raman valabile timp de 48 ore de la rezervare.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expira in termen de 14 zile de la momentul in care Cumparatorul a intrat in posesia Bunului.

Pentru inregistrarea returului va rugam sa ne contactati la adresa de mail shop@xpertbeauty.ro sau la numarul de telefon 0311 094 700. In urma procesarii cererii dvs., veti primi un mail de confirmare al returului care contine si solicitarea de ridicare a coletului catre firma de curierat.

 xperbeauty.ro respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ce confera cumparatorului dreptul ca in termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumparate, sa le returneze, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conform prevederilor acestei ordonante, produsele pot fi returnate numai daca sunt in aceeasi stare in care au fost livrate, inclusiv ambalajul. Returnarea banilor se face in termen de 14 zile de la primirea returului in depozitul nostru, exceptie fac perioadele campaniilor promotionale si a sarbatorilor legale, cand intarzierea poate fi de pana la 30 zile. Sumele platite se restituie intr-un cont bancar.

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfacut sau desigilat, care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. 

Te rugam sa ai in vedere ca nu se accepta returul daca produsele sunt testate/incercate. Desi o parte din produse nu sunt sigilate, ele sunt expediate asa cum vin de la producator, in cadrul procedurii de verificare se depisteaza daca ele au fost desfacute si testate,  iar returul nu este acceptat. PRODUSELE COMERCIALIZATE ONLINE NU SUNT TESTERE, de aceea te rugam sa ai in vedere ca iti alegi exact nuanta potrivita/produsul dorit.

Imaginile produselor sunt cu titlul informativ si pot exista diferente fata de produsul livrat.

Conciliere interna gratuita

In cazul in care aveti probleme legate de o comanda sau de anumite produse, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau de catre persoana cu care discutati, puteti lua legatura cu Roxana Paun, Customer Care Manager, la adresa de mail roxana.paun@xpertbeauty.ro sau la telefon 0311 094 700.