XpertBeauty

Xpert Beauty dezvaluie latura seducatoare a oricarei femei

Xpert Beauty reprezinta cel mai complex concept store de cosmetica profesionala din Romania, magazine cu produse pentru par, ten, corp, pentru ingrijirea mainilor, a unghiilor, produse de make-up ce apartin unor branduri internationale renumite

In cadrul magazinelor Xpert Beauty, vizitatorii primesc recomandari personalizate din partea specialistilor avand astfel ocazia sa aleaga exact produsele adecvate tipului lor de piele sau de par.

In fiecare saptamana la Xpert Beauty sunt invitati specialisti din industria de frumusete care le ofera vizitatorilor demonstratii de maiestrie si informatii despre tendintele in domeniu. in plus, tot saptamanal, este actualizat si un stand special cu selectia de produse recomandate conform trendurilor.

XpertBeauty
XpertBeauty
XpertBeauty

Spunem DA stilului, frumusetii si misterului!

Xpert Beauty a fost gandit si proiectat sub conceptul Worry Free Zone, un spatiu unde redescoperi cat de distractiv si facil este shopping-ul, unde ai parte de o experienta placuta si memorabila, de o selectie excelenta de produse profesionale si unde beneficiezi de suportul acordat de specialisti in alegerea produselor adecvate nevoilor tale.

Xpert Beauty se afla in prezent in Palas Mall Iasi, City Park Mall Constanta, Shopping City Piatra Neamt, urmand sa fie inaugurate noi magazine in Timsoara, Piatra Neamt si Bucuresti.

XpertBeauty