Bucura-te de extra reduceri cu programul de fidelitate!
Programul de Fidelitate XpertBeauty

Programul de Fidelitate

Acumuleaza puncte si devino addicted! Cu ajutorul punctelor acumulate poti beneficia de reduceri substantiale si cadouri din partea Xpert Beauty!

Login sau Creeaza Cont

Ce sunt punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate sunt acele puncte valorice acumulate pentru comenzile efectuate pe site-ul nostru si pentru cumparaturi in magazinele fizice. Valoarea punctelor si a comenzilor contine TVA.
Punctele de fidelitate iti vor da posibilitatea incadrarii intr-un anumit nivel de clienti loiali care beneficiaza de diferite procente de discount.
Acumuland puncte poti sa primesti extra discount-uri care se cumuleaza cu toate promotiile existente in site si se aplica la finalizarea comenzii, in cosul de cumparaturi.

Cum pot acumula puncte de fidelitate?

creare cont +10 puncte
review produs +10 puncte
cumparaturi in site +1 punct / 1RON

Nivelele de loialitate

Acumuleaza cat mai multe puncte pentru a intrece nivelele si profita de reducerile si cadourile oferite.

Nivelele de loialitate

Acumuleaza cat mai multe puncte
pentru a intrece nivelele si profita de reducerile si cadourile oferite.


shopaholic
10+ puncte

passionate
800+ puncte

addicted
2000+ puncte

Beneficii

extra reduceri 5%
reduceri
10%
reduceri
15%
reduceri
Transport gratuit la plata cu cardul
Transpor gratuit la plata cu cardul
Transpor gratuit la plata cu cardul
Transpor gratuit la plata cu cardul
consiliere
consiliere
consiliere
consiliere
esantioane
esantioane

Intrebari Frecvente

Punctele de fidelitate sunt acele puncte valorice acumulate pentru comenzile efectuate pe site-ul nostru si pentru cumparaturi in magazinele fizice.

Valoarea punctelor si a comenzilor contine TVA.

Pot participa la acest program de acordare a punctelor de fidelitate clientii care au cont in site-ul nostru sau in magazinele fizice si o adresa de mail valida.

Pentru fiecare 1 Ron cheltuit in shop veti acumula 1 punct de fidelitate.

Exemplu: Acumuland puncte poti sa primesti discount-uri sau cadouri cu valoare ridicata in cazul achizitiilor unor produse cu valoare mare, in functie de nivelul de discount la care te afli in momentul respectiv.

In orice moment, poti vizualiza in contul tau numarul punctelor de fidelitate disponibile. Incadrarea intr-un anumit nivel si trecerea la nivelul superior/inferior se va face automatizat, in functie de punctele acumulate aferente actiunilor intreprinse in site si/sau expirarii valabilitatii punctelor actuale.

Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 12 luni din momentul dobandirii acestora.

Punctele de fidelitate iti vor da posibilitatea incadrarii intr-un anumit nivel de clienti loiali care beneficiaza de diferite procente de discount.

Punctele se acorda la valoarea finala a facturii/cosului de cumparaturi, mai exact la valoarea rezultata dupa aplicarea voucherelor sau altor discounturi. Clientul va avea un numar de puncte care poate varia in functie de data de expirare a punctelor (valabile 12 luni). Daca un client nu mai are numarul necesar de puncte aferente nivelului la care era inregistrat, automat i se va face downgrade la nivelul inferior.

In caz de retur sau de refuzare comanda, punctele de fidelitate aferente comenzilor respective vor fi retrase automat din cont.

Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile. In caz de retur, punctele acumulate pentru produsul returnat se anuleaza.

SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION este privata de orice responsabilitati pentru toate consecintele, directe sau indirecte ale eventualelor disfunctionalitati ale programului de fidelitate SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION va face cu toate acestea, eforturi pentru a conserva conturile clientilor in cazul unor disfunctionalitati pentru ca acestia sa beneficieze de punctele acumulate pana la momentul respectiv. Eventualele litigii aparute intre SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION si participantii la prezentul program de fidelitate se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION.

Prin participarea la acest Program, clientii confirma ca au luat la cunostinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament, ale magazinului online www.xpertbeauty.ro si al magazinelor fizice.

SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modurile de acordare si folosire ale punctelor bonus, fara o avertizare prealabila.