International Blonde Week: pana la 50% Reducere + Transport Gratuit la comenzile de minim 200 lei

Oulac

Oulac

Brandul OULAC Cosmetics da putere femeilor sa-si dezvaluie personalitatea unica si sa celebreze frumusetea vietii in toate formele ei. De asemenea sustine femeile dandu-le posibilitatea sa arate grozav si sa se simta uimitoare si increzatoare in ele insele. In ceea ce priveste mediul si siguranta clientilor, brandul creeaza produse inovatoare fara a-si compromite angajamentul fata de reglementarile de siguranta si protectie a mediului.

Substantele chimice inutile au disparut. Formulele vegane, fara teste pe animale, sunt imbogatite cu vitamine naturale, minerale si uleiuri esentiale care ingrijesc pielea, oferind in acelasi timp o rezistenta superioara.

Colectia Skin to Skin

Structurata in 3 game: fata, ochi și buze, colectia Skin to Skin de la Oulac este o linie de machiaj vegan, cruelty-free, creata pe unul dintre pilonii companiei, DRAGOSTE pentru natura si in principal pentru animale. Portofoliul OULAC ofera produse cu formule performante pentru un finisaj frumos, pigmenti de calitate, culori intense, texturi delicate si rezistenta de lunga durata. Produsele Skin to Skin includ farduri de ochi, rujuri, farduri de obraz, iluminator si fonduri de ten.

OULAC inseamna mai mult decat niste produse cosmetice. Este declaratia ta personala de frumusete.

Pagina
Seteaza directie descendenta
Pagina
Seteaza directie descendenta
Loading...
Cumpara dupa