Beauty Fest: Pana la 50% Reducere!

Revlon

Revlon

Revlon Professional a inspirat generatii de femei, aflandu-se in fruntea industriei de frumusete: de la reprezentarea femeilor carismatice si independente din anii ‘70, la supermodelele electrizante din anii ‘90 sau celebrarea comunitatii femeilor de astazi. Dedicat femeilor pentru care tunsoarea, coafura si culorea parului sunt eroi care adauga o nota de caracter.

Compania Revlon a fost fondata in New York in 1932, de fratiii Charles Revson si Joseph Revson impreuna cu chimistul, Charles Lachman, care a introdus litera „L” in numele Revlon. Au inceput cu un singur produs pentru unghii, folosind un proces de fabricatie inovator, care le-a adus succesul in numai cativa ani. Dupa cel de-al doilea razboi mondial, Revlon a devenit al doilea producator de produse cosmetice din Statele Unite.

Indiferent daca vorbim despre sampon, balsam de par sau despre produse de vopsit sau coafat, produsele de ingrijire a parului marca Revlon inseamna inovatie, indrazneala si unicitate.

Revlon mentine si astazi un standard de excelenta care nu conteneste sa caute noutatea, performanta si rezultatele spectaculoase. 

Revlon și toate marcile din portofoliul sau de frumusete sunt angajate in practicile de aprovizionare etica si responsabila, aliniate la standardele și protocoalele internationale pentru drepturile omului, drepturile lucratorilor, mediul, sanatatea si siguranta oamenilor. In sprijinul acestui angajament, Revlon si-a imbunatatit practicile de aprovizionare responsabila pentru a aborda mai bine riscurile si provocarile dintr-un lant de aprovizionare global din ce in ce mai complex.

Seteaza directie descendenta
Evaluare:
100%
5.00

Sampon Revlon Professional Uniq One All in One 300ml

Stoc epuizat
49,00 LEI
Seteaza directie descendenta