20% Extra-reducere cu Codul XPERT20

Sebastian Professional

Sebastian Professional

SEB MAN introduce o noua gama de produse de coafare si ingrijire a parului, pentru barbatii care refuza sa fie clasificati, permitand barbatilor sa-si exprime toate versiunile, in cel mai simplu mod.

 

Misiunea Sebastian Professional este de a simplifica viata hair stilistilor si de a rezolva provocarile cu care acestia se confrunta zi de zi. Intotdeauna le impinge imaginatia mai departe si incurajeaza stilistii sa incalce regulile, sa utilizeze noi tehnici pentru un look complet nou.

 

Prin zeci de ani de inovatie axate pe stilist, acest brand a impins obisnuitul spre extraordinar: aplicatia Sebastian StyleVision si materialele pentru salon pun la dispozitie stilistilor tot ceea ce le este necesar pentru a deveni trendsetteri. 

 

Sebastian este mereu in cautarea urmatoarei mari idei si isi propune sa remodeleze lumea. Profesionistii care au construit acest brand au definit aspectul dreadlock si au lucrat parul umed pentru prima data. Sebastian Professional aduce intotdeauna in atentie produse, instrumente si tehnici noi. Fie ca vorbim despre sampon si balsam sau despre produse de coafat ca fixativ, gel de par, sau ceara, produsele acestul brand va vor oferi intotdeauna calitate si inovatie la pret accesibil.

Nu exista produse care sa se potriveasca cu selectia ta.