Love Days: Primesti un set Moroccanoil la achizitii de minim 349 Ron!

Luciu de buze

Seteaza directie descendenta
Evaluare:
0%

Luciu de buze Ardell Beauty Metallic Naughty Naughty 9ml

Stoc epuizat
Pret normal 30,00 LEI Pret special 15,00 LEI - 50%

Luciu de buze Ardell Beauty Metallic Metal Kiss 9ml

Stoc epuizat
Pret normal 30,00 LEI Pret special 15,00 LEI - 50%
Evaluare:
0%

Ulei De Buze Iluminator Andreia French Kiss 01 3ml

Stoc epuizat
Pret normal 57,00 LEI Pret special 42,75 LEI - 25%
Evaluare:
0%

Ulei De Buze Iluminator Andreia French Kiss 02 3ml

Stoc epuizat
Pret normal 57,00 LEI Pret special 42,75 LEI - 25%
Seteaza directie descendenta

Luciul de buze s-a intors pe radarul frumusetii. Acesta are avantajul ca ofera automat un efect de volum si remodelare, fara a inceta sa comunice in primul rand prin culoare. Optezi pentru produsele din aceasta categorie atunci cand vrei ca stralucirea ta sa nu ramana una modesta, ci sa iti definesti forma buzelor in acelasi timp cu un aspect fresh. Aceasta insa nu exclude hidratarea, tratamentul si protectia buzelor. Luciul de buze high gloss furnizeaza o nuanta subtila dublata de o stralucire naturala si, folosit singur sau impreuna cu un ruj, potenteaza orice stil de makeup.

Intrebari frecvente

Luciul de buze este un produs cosmetic de machiaj, al carui scop este acela de a le oferi un aspect plin si stralucitor. Luciul de buze si ingrijeste buzele, hidratandu-le.

Luciul de buze hidrateaza si emoliaza buzele, oferindu-le, in acelasi timp, stralucire. Unele produse sunt si colorate si au particule sclipitoare.

Atunci cand iti alegi o culoare noua pentru buze, ia in considerare tonul pielii tale si alege nuante care i se potrivesc: nuante calde pentru un ten cu subton cald si nuante reci pentru un ten cu subton rece. Fericitele persoane cu subton neutru pot purta cu succes orice nuanta.

Luciul de buze ofera stralucire buzelor, fie ea incolora, translucida sau opaca, in timp ce rujul este intens pigmentat si ofera o acoperire mai solida cu diverse finisaje.

Poti aplica luciul direct pe buze sau peste ruj, direct din tub - cu ajutorul aplicatorului inclus - sau cu ajutorul unei pensule pentru buze.

Da, multe formule de luciu de buze contin ingrediente care emoliaza si hidrateaza buzele. Alege culoarea preferata si reaplica-l ori de cate ori simti ca ai buzele uscate.