Love Days: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Manichiura si Pedichiura

Pagina
Seteaza directie descendenta
Evaluare:
0%

Lac de unghii Morgan Taylor Under The Stars 15ml

Stoc epuizat
Pret normal 45,00 LEI Pret special 24,75 LEI - 45%
Evaluare:
0%

Lac de unghii Morgan Taylor Who's That Girl 15ml

Stoc epuizat
Pret normal 45,00 LEI Pret special 24,75 LEI - 45%
Evaluare:
0%

Lac de unghii Morgan Taylor You Are So Elf-Centered 15ml

Stoc epuizat
Pret normal 45,00 LEI Pret special 24,75 LEI - 45%
Evaluare:
0%

Lac de unghii semipermanent Andreia Gel Polish BA4 Ballet Collection 10.5ml

Stoc epuizat
Pret normal 48,00 LEI Pret special 38,40 LEI - 20%
Evaluare:
0%

Lac de unghii semipermanent CND Creative Play Gel Polish A Lilacy Story 15ml

Stoc epuizat
Pret normal 62,00 LEI Pret special 46,50 LEI - 25%
Evaluare:
0%

Ulei cuticule Andreia Lab Pineapple 10.5ml

Stoc epuizat
Pret normal 31,00 LEI Pret special 24,80 LEI - 20%
Evaluare:
0%

Lac de unghii semipermanent Andreia Gel Polish 204 10.5ml

Stoc epuizat
Pret normal 45,00 LEI Pret special 36,00 LEI - 20%
Evaluare:
0%

Lac de unghii semipermanent Andreia Gel Polish 211 10.5ml

Stoc epuizat
Pret normal 48,00 LEI Pret special 38,40 LEI - 20%
Evaluare:
100%
5.00

Set pentru manichiura Andreia Hard gel

Stoc epuizat
Pret normal 329,00 LEI Pret special 263,20 LEI - 20%
Pagina
Seteaza directie descendenta

Unghiile de la maini si de la picioare au nevoie de ingrijire constanta si de produse de calitate pentru a arata bine tot timpul, de aceea e recomandat sa le acorzi atentie si sa iti faci manichiura si pedichiura cu grija si blandete. Unghiile de la picioare sunt mai sensibile, deoarece, spre deosebire de cele de la maini, sunt expuse transpiratiei, materialelor din care este fabricata soseta sau incaltamintea si, uneori, pot suferi din cauza acestora. Aplicarea ojei nu este suficienta daca nu cureti cu atentie unghiile si nu te ingrijesti cuticulele, pielea din jurul lor si sanatatea unghiei in sine. In aceasta categorie, poti regasi produse precum instrumentele de impingere a cuticulei sau lotiunile pentru hidratare intensa pentru a-ti mentine sanatatea unghiilor si a avea parte de manichiuri si pedichiuri reusite.

Intrebari frecvente

O manichiura este o procedura care implica ingrijirea si curatarea unghiilor de la maini si a pielii din jurul acestora. Aceasta poate include impingerea, taierea si indepartarea cuticulelor, taierea si pilirea unghiilor, aplicarea lacului de unghii si a altor produse pentru ingrijirea unghiilor.

Pedichiura se refera la o procedura care implica ingrijirea si curatarea unghiilor de la picioare si a pielii din jurul acestora. Include indepartarea cuticulelor prin impingere sau taiere, formarea unghiilor, aplicarea lacului de unghii si, daca este necesar, a altor produse de ingrijire specifice.

Exista o varietate de tipuri de manichiura si pedichiura disponibile, de la cele clasice cu o singura culoare, pana la manichiura si pedichiura cu gel, cele frantuzesti si cele creative, nonconformiste, cu multe culori, desene si cu accesorii aplicate. Cu siguranta vei gasi cel putin un tip care ti se potriveste.

Pentru a ingriji unghiile acasa, ai nevoie cel putin de o forfecuta pentru unghii, o pila pentru unghii, o unealta pentru cuticule, o baza de lac de unghii, un lac de unghii colorat sau incolor si un top care sa asigure rezistenta lacului aplicat. In plus fata de acestea, vei avea nevoie de o solutie de indepartare a ojei si, poate, de o lampa UV pentru a usca lacul de unghii semipermanent sau gelul, daca alegi acest tip de manichiura sau pedichiura.

Inainte de a aplica lacul de unghii - fie el clasic sau semipermanent -, ar trebui sa cureti unghiile de orice urma de lac de unghii anterior aplicat, sa impingi cuticulele spre baza sau sa le tai cu o forfecuta speciala si sa dai forma unghiilor prin taiere si/ sau pilire.