Spring Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Aniversam 5 ani de Xpert Beauty cu o multime de surprize

Aniversam 5 ani de Xpert Beauty cu o multime de surprize

Acum cinci ani de zile am pornit pe drumul care avea sa schimbe felul in care atat specialistii in domeniul beauty, cat si iubitorii acestuia, aveau sa achizitioneze produsele de care au nevoie pentru a munci sau pentru a se ingriji in confortul casei fiecaruia.

In acesti cinci ani am reusit sa aducem mai aproape de clientii nostri produse profesionale care pana acum se gaseau doar in magazine exclusiviste si aveau acces la ele doar persoanele care lucrau in domeniu.

Visul nostru de a le face disponibile oricarei persoane care isi doreste sa aiba parte de ingrijirea corecta si completa, atat la salon, cat si acasa, a fost facut posibil.

Astfel, pe langa magazinul online, am deschis si 15 - deocamdata - magazine offline in toata tara. Aceasta abordare omnichannel ne ajuta sa fim aproape de clientii nostri la orice ora si in orice zi, atunci cand au nevoie sa achizitioneze produse de infrumusetare sau de ingrijire.

Mai mult decat atat, am reusit sa ne extindem si in Bulgaria prima data si mai apoi in Ungaria, oferind aceleasi servicii de calitate ca si in tara noastra si vecinilor nostri.

Planul pentru urmatorii ani este acela de a deveni lideri in acest domeniu in Europa de Est si nu numai. Astfel, zi de zi lucram la a deveni mai buni: ascultam feedback-ul clientilor si punem mare pret pe fiecare coleg al nostru, pentru ca acestia sa lucreze cu drag si sa ofere servicii de calitate celor care ne trec pragul atat in mediul offline, cat si in cel online.

Pandemia ne-a ajutat sa intelegem mai bine ce isi doresc clientii nostri si tocmai de aceea am reusit sa trecem cu bine peste momentele in care societatea a fost greu incercata.

Grija cu care obisnuim sa ne tratam clientii si-a pus amprenta si ne-a ajutat sa ramanem lideri in domeniu si sa invatam mult mai bine care sunt dorintele lor si cum acestea se schimba in functie de perioada sau de provocarile care ne sar in fata.

Eforturile pe care le depunem in digitizarea sistemelor si a modului de lucru ne sunt rasplatite, inclusiv prin premiile pe care le-am primit in 2019 si 2021 la competitia GPEC. Ele ne demonstreaza ca investitiile in acest sens sunt de bun augur si ca directia pe care am adoptat-o este cea corecta.

Clientii care trec pragul magazinelor noastre offline si a celui online sunt cei care dau directiile de business, prin cumparaturile si feedbackul pe care ni-l dau constant. Acestea ne ajuta sa intelegem mai bine asteptarile pe care le au si ceea ce putem imbunatati pentru a deveni mereu mai buni, mai aproape de ei.

Nicio aniversare fara cadouri

Stim ca de obicei, la aniversari, sarbatoritii primesc cadouri, insa, de data aceasta, suntem noi cei care venim spre tine cu o multime de cadouri si promotii aniversare, in perioada 8 - 15 septembrie 2022.

Spargem si de aceasta data tiparele si ne bucuram sa impartasim cu tine dragostea pentru produsele profesionale oferindu-ti:

- cadou un produs de make-up Ardell Beauty la cumparaturi de minim 50 de lei din magazinul nostru online. Atentie insa, acestea sunt oferite in limita stocului disponibil!

- pana la 60% reducere la produsele celor mai cunoscute branduri din domeniul beauty si al ingrijirii personale: Maria Nila, MoroccanOil, Wella, Mary Chor, L'Oreal, Gelish, Matrix, Rooney, Babor, Farmavita, Ardell Beauty.

In plus, atat in magazinul online, cat si in toate magazinele offline din tara, organizam o tombola. Participarea inseamna sanse la castigarea unuia dintre cele 5 vouchere a cate 500 de lei, sau chiar a unuia dintre cele 5 iPhone 13 puse la bataie.

Tombola are loc in saptamana 6 - 15 septembrie atat in magazinele offline, cat si in cel online. Asa ca nu ezita si incepe de pe acum sa adaugi in cos produsele care iti fac cu ochiul si mai apoi sa te bucuri si de aceste avantaje pe care ti le oferim!

In magazinele fizice, pe langa reducerile despre care iti povesteam mai sus si tombola care se desfasoara pe o saptamana, mai poti sa castigi si unul dintre cele 10 beauty box-uri pe care le gasesti in fiecare magazin fizic.

Cu ocazia celor 5 ani impliniti vrem sa iti multumim ca ai fost alaturi de noi si ne dorim sa fii si in continuare! Noi vom lucra din rasputeri ca standardele cu care te-am obisnuit sa ramana la fel de inalte sau chiar si mai!

Scopul nostru este sa satisfacem toate gusturile si sa oferim mereu servicii si produse de calitate superioara!