Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Cum iti faci suvite acasa

Cum iti faci suvite acasa

Daca vrei sa pui in practica ce ai vazut la salon, sa-ti testezi indemanarea si sa-ti vopesti singura, acasa, cateva suvite, asa cum ai vazut pe Insta sau pe Pinterest aseara, urmeaza cateva sfaturi de la specialisti si neaparat foloseste produse de calitate.

Vopsitul cu suvite are mai multe  avantaje in functie de tipul si culoarea parului tau. Va fi perceputa senzatia de mai mult volum prin aplicarea de suvite in nuanta nisipului daca parul tau este saten deschis spre blond de culoarea mierii. Vei putea masca foarte eficient firele de par alb si in acest mod extinzi timpul intre doua vopsiri complete, si pentru parul gras actiunea de decolorare este benefica pentru ca substanta folosita il usuca.

Tipuri de suvite

Anul acesta sunt in trend suvitele blond auriu sau chiar cenusiu, care vin in contrast cu un par castaniu.

Insa se poarta ce-ti place tie si ce te face sa te simti bine! Asadar, da frau liber imaginatiei si fa-ti parul suvitat, la care visai de ceva timp.

Poti merge cu incredere pe suvite blonde sau argintii, poti alege sa fie subtiri si dese, mai ales daca ai parul scurt, sau mai late, poti sa-ti faci suvite multicolore, ombre sau balayage. Vezi imagini cu cele mai faimoase vedete care au suvite si inspira-te de acolo. Asigura-te ca ceea ce alegi merge mana-n mana cu tenul tau, culoarea parului si a ochilor.

Cum alegi culorile care ti se potrivesc

In primul rand, asigura-te ca alegi o culoare a suvitelor care sa vina manusa culorii tale de par pe care o ai la baza si sa se potriveasca si cu ochii tai.

Daca ai ochii in nuante de verde sau albastru, fa-ti suvite de culori reci, de exemplu suvite platinate. Ochii caprui deschis pot fi scosi in evidenta prin suvite in nuante calde. Iar ochilor negri le vin de minune suvitele in tonuri de castaniu.

Parul blond-miere merge bine cu nuantele de cupru sau ciocolatii.

Daca ai parul roscat, fa-ti suvite blonde cenusii sau chiar suvite blonde, caramel, blond deschis sau gri platinat.

Daca te-ai gandit la suvite blonde pe par saten, afla ca e o idee excelenta!

Parul brunet iese in evidenta cu suvite argintii, roscate, magenta sau chiar burgundy.

Cum vopsesti parul in suvite

Pentru a te vopsi la tine acasa, ai nevoie de:

  • Un prosop curat
  • Manusi de unica folosinta
  • Un bol, o pensula mica
  • Folie de aluminiu
  • Clame de par
  • Pudra/crema decoloranta si oxidant

Asigura-te ca achizitionezi produse de calitate si urmareste instructiunile cu atentie, pentru a combina oxidantul potrivit cu orice crema sau pudra decoloranta alegi. Apoi, pregateste-te de schimbarea look-ului, dar nu inainte de a testa in prealabil produsul de vopsit pe o suvita subtire de par.

  • Taie folia de aluminiu in fasii.
  • Piaptana bine parul si prinde partea de sus cu ajutorul unei clame, lasand o parte din parul din spate desfacut.
  • Amesteca oxidantul si pudra decoloranta, conform indicatiilor de pe ambalaj.
  • Ia o suvita subtire sau mai lata - in functie de cum vrei sa fie rezultatul - si aranjeaz-o pe o fasie de folie de aluminiu, apoi intinde cu pensula o parte din vopseaua obtinuta. Nu aplica pasta decoloranta fix de la radacina firelor de par, lasa cativa mm liberi.
  • Impatureste folia de aluminiu si ruleaz-o pana aproape de radacina.
  • Desfa parul prins cu clama si lasa liber inca un ”rand de par”. Repeta aceiasi pasi pentru vopsirea suvitelor, in functie de grosimea si densitatea la care te-ai gandit.
  • Verifica cat mai des suvitele in folie pentru a evita arderea/ruperea parului
  • Nu uita – sa nu depasesti timpul de actiune a cremei /pudrei de decolorare (este in functie de culoarea parului cat si de nuanta dorita a suvitelor finale)
  • Respecta timpul alocat decolorarii specificat pe produsele folosite
  • Spala parul cu sampon (keratina, nutritiv) foloseste o masca hidratanta, nu uita de balsam iar la final include uleiul/crema leave-in si aranjeaza-l ca de obicei.

Pentru rezulatate senzationale suvitele pot vopsite cu lejeritate cu o nuanta apropiata parului.

Intretinerea parului cu suvite

Suvitele tale decolorate au acum nevoie de o ingrijire speciala. Asadar, alege un sampon pentru par vopsit de la brandurile Xpert Beauty, un balsam de par nutritiv si o masca hidratanta, care sa hraneasca firul de par si sa mentina culoarea suvitelor si cele mai bune produse de styling, de la ulei sau crema de par, pana la fixativ, care sa iti scoata in evidenta suvitele pe care le-ai facut tu singura, cu atata indemanare.

Tu esti de calitate, asa ca alege calitatea, atunci cand vine vorba de parul tau. Alege XpertBeauty!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.