Spring Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Ce nuante de blond ti se potrivesc

Ce nuante de blond ti se potrivesc

Este Vara Blondelor, dar asta nu inseamna ca blondul nu este mereu la moda, in orice anotimp. Si asta pentru ca este special si da o allura deosebita oricarui chip, daca alegi cu atentie nuanta potrivita tie.

Nuante de blond la moda

Sigur ai auzit de tot felul de denumiri si ti-ai salvat in telefon diferite imagini cu nuantele la care visezi.

Afla ca se poarta fix ce-ti place si ti se potriveste. Cere sfatul unui specialist si luati impreuna cea mai buna hotarare in ceea ce priveste noua ta culoare de par!

De la blond platinat, blond caramel sau cenusiu, auriu sau nisipiu, ombre argintiu sau blond deschis cu suvite ciocolatii, bej sau rose, gasesti o paleta bogata din care sa alegi nuanta preferata!         

Cum stabilesti ce subton are pielea ta

Daca stii care este tonul pielii tale – deschis, mediu sau inchis, afla ca e foarte important sa stii si ce subton ai, pentru un mix perfect intre ten, culoarea ochilor si culoarea parului:

  • Subton rece: tenta rosiatica/roz
  • Subton cald: tenta de galben, auriu sau piersicuts
  • Subton neutru: masliniu

Iata cativa pasi care te ajuta sa descoperi tu singura ce subton are pielea ta:

  • Gandeste-te cat de repede te bronzezi – daca te bronzezi greu sau te arzi usor, tonul pielii e deschis, de exemplu. Daca esti mai norocoasa si te bronzezi repede, tenul tau e unul inchis.
  • Uita-te cu atentie in oglinda, in lumina naturala. Ce tenta din cele de mai sus are pielea ta? Ce ti s-ar potrivi mai bine – argintul sau aurul? Daca alegi prima varianta, subtonul este rece.
  • Alatura fetei o foaie de hartie alba sau pune un prosol alb pe umeri. Ce nuanta are fata ta? Roz? Atunci subtonul tau este unul rece.
  • Analizeaza si culoarea venelor: daca sunt albastre sau mov, ai un subton rece, iar daca sunt verzi sau verzi-albastrui, subtonul este cald. In orice alta situatie, cel mai probabil subtonul pielii este neutru.

Cum alegi ce nuante de blond ti se potrivesc

Balayage, ombre, radacinile inchise sau o culoare uniforma? Cu siguranta te-ai intrebat de multe ori. Acum ca ai aflat ce ton si subton are pielea ta, alege culoarea potrivita:

  • Pentru un ton rece, mergi cu incredere pe un blond gri, crem sau platinat.
  • Pentru un ton cald, alege nuante de aluna, caramel, miere, zahar brun
  • Pentru tonurile neutre, ti se potriveste orice culoare sau combinatie.

Ia in considerare si cat de multe fire albe ai si tine cont si de culoarea ochilor tai. Si nu uita – cele mai frumoase nuante de blond sunt cele care te fac sa zambesti dimineata, cand te privesti in oglinda!

Cum obtii nuante de blond dorita

Mergi la un salon si lasa-te pe mana unui specialist. Un stilist va sti intotdeauna cum sa combine culorile, de exemplu, cum sa armonizeze nuantele cu trasaturile tale, ce proportii sa aleaga, iar tu nu trebuie decat sa te relaxezi si sa continui ritualul de ingrjire al blondului perfect obtinut, cu produse profesionale, care sa-ti mentina culoarea vibranta.

Alminteri, poti sa te vopsesti singura acasa – si nu-i greu deloc. Vezi AICI cum iti poti decolora parul acasa, pentru a evita sa obtii un galben pui. Si afla de AICI ce anume ai nevoie si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a te vopsi singura.

Orice varianta ai alege, foloseste cele mai bun produse pentru par blond de la XpertBeauty. Urmeaza recomandarile specialistilor de AICI si ingrijirea parului blond va fi floare la ureche.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.