Bloom Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Sase ani de frumusete cu XpertBeauty!

Sase ani de frumusete cu XpertBeauty!

Cand dorinta de a aduce aproape produsele profesionale oricui isi doreste ingrijire corecta si completa se impleteste cu o experienta placuta in magazine si online, rezultatul este o poveste incredibila, care dureaza sase ani si care se numeste XpertBeauty.

Acum sase ani a pornit acest proiect de suflet, care avea sa devina un nou reper de calitate, atat pentru expertii din domeniul beauty, cat si pentru clientii finali, doritori de calitate si experiente desavarsite, totodata.

Astfel, pe langa magazinul online, am deschis si 17 magazine fizice in cele mai fierbinti puncte din toata tara. Abordarea omnichannel ne ajuta sa ne intalnim clientii cu usurinta, oriunde s-ar afla si la orice ora isi doresc sa achizitioneze produse de infrumusetare sau de ingrijire. In plus, astfel putem oferi si consiliere prin intermediul expertilor nostri in beauty, care le stau la dispozitie cu sugestii si informatii. Iar eforturile ne-au fost rasplatite, caci am devenit lideri de piata in scurt timp.

Am reusit sa ne mentinem pozitia obtinuta datorita voua, clientilor, caci directiile noastre de business sunt conturate cu ajutorul informatiilor pe care le primim de la voi, prin cumparaturile si prin feedbackul pe care ni-l dati constant, online si offline. Acest lucru va continua an de an, caci dorinta noastra principala este aceea de a va depasi asteptarile.

Mai mult decat atat, am reusit sa ne extindem si in Bulgaria prima data si mai apoi in Ungaria, oferind aceleasi produse si servicii de calitate. Si nu ne vom opri aici.

Cadourile aniversare se tin lant

Cum nimic dintre toate acestea nu ar fi fost posibil fara voi, clientii nostri, tot impreuna cu voi ne vom sarbatori. Astfel, in perioada 7-14 septembrie, ti-am pregatit o gramada de surprize, atat online, cat si in magazinele noastre fizice din Romania. De ziua noastra, voi primiti cadourile!

Reduceri de pana la 60% la cele mai iubite branduri

Cifra sase va fi vedeta in aceasta perioada. In toate magazinele noastre fizice, dar si in magazinul online, produsele brandurilor voastre preferate vor avea reduceri de pana la, ai ghicit, 60%! Nu rata preturile aniversare ale produselor Maria Nila, MoroccanOil, Wella, Mary Chor, L'Oreal, FeetCalm, Matrix, Ronney, Babor, Farmavita si Ardell Beauty. Aceasta este cea mai buna perioada sa iti refaci stocul pentru produsele pe care le-ai inclus in ritualurile tale de ingrijire si frumusete.

Coduri de reducere prin influenceri preferati

Urmareste-ti influencerii preferati si vei primi cadou coduri de reducere surpriza! Nu-ti spunem cine sunt, dar sigur ii stii pe cei care ne sunt apropiati, daca ne esti client fidel, deci reducerile speciale te asteapta!

Tombola cu premii

Vei avea sansa sa participi la o tombola cu premii constand in sase iPhone si sase vouchere in valoare de cate 600 de lei. Ti-am spus ca cifra momentului la XpertBreauty este sase!

Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi de la noi, online sau din magazine, in perioada 5 - 14 septembrie si esti inscris la tombola. Fiecare comanda sau achizitie fizica din aceasta perioada inseamna o sansa de a castiga unul dintre cele 12 premii.

Vouchere aniversare

Nu numai ca esti inscris la tombola, dar, daca vei face cumparaturi de minim 150 de lei, vei primi cate un voucher in valoare de 30 de ron la fiecare astfel de comanda, pe care il poti cheltui in oricare dintre magazinele noastre, in perioada 1-15 octombrie. Acesta este momentul sa iti faci lista cu produsele preferate sau cu noutatile pe care vrei sa le incerci.

Beauty Box CADOU

Cei mai cei clienti primesc cele mai cele cadouri! Mai exact, Top 6 clienti ai nostri - adica cei ce au facut cele mai mari achizitii din magazinele noastre fizice - vor primi cate un cadou surpriza: un Beauty Box cu produse (cum altfel) profesionale ale brandurilor de top cu care te-am obisnuit. Crezi ca poti fi unul dintre ei?

Nu am uitat nici de clientii nostri din Bulgaria si din Ungaria. Daca aveti prieteni acolo, ii puteti anunta ca acolo surprizele se vor tine lant in perioada 7 - 17 septembrie.

Iti multumim ca ai fost 6 ani alaturi de noi si ne dorim sa ramai si in continuare! Noi iti promitem ca vom incerca sa depasim mereu standardele cu care te-am obisnuit!