Bloom Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Aplicarea genelor false

Aplicarea genelor false

Pe vremuri, oamenii foloseau kohl format din migdale arse, cupru oxidat, minereuri de cupru, plumb, cenusa si ocru, pentru a defini ochii din sculpturi, in forma de migdale. Genele au fost inventate de regizorul american D.W. Griffith, in timp ce realiza epopeea din 1916, „Intoleranta”, in care si-a dorit ca actrita Seena Owen sa aiba genele mai lungi. Acest lucru a dat nastere unei dorinte aprinse ale femeilor de a purta gene false, care erau realizate la inceput din franjuri si atasate cu grija de ata cu ajutorul unui lipici.

Astazi, genele false arata din ce in mai bine, sunt din ce in ce mai usor de aplicat, rezista mai mult de cateva ore si pot fi din par natural, de nurca, de exemplu.

Tipuri de gene false

Genele false de tip banda sunt foarte usor de aplicat si ofera densitate pe toata lungimea genelor naturale. Poti alege intre foarte multe modele si culori. Daca sunt prea lungi sau dese, poti sa mai tai din ele si sa le dai forma pe care o doresti. Aplica-le urmand instructiunile produsului ales. Iti recomandam genele false Faux Mink de la Ardell.

Genele false individuale sunt mai greu de aplicat si necesita mai mult timp. Acestea ofera un look natural si de durata si le poti folosi atat pentru genele de pe pleoapa superioara, cat si pe cele de pe pleoapa inferioara. Genele individuale se gasesc in doua feluri:

  • Gene fir cu fir. Practic, trebuie sa lipesti fiecare fir la baza pleoapei cu o penseta.
  • Gene tip manunchi (buchet) La fiecare aplicare se adauga mai multe fire deodata.

Se aplica cate un manunchi de gene false inmuiate in adeziv pe suprafata genelor curate, cat mai aproape de marginea pleoapei. Se va evita contactul genelor false individuale cu apa sau produse uleioase si de asemenea frecarea ochilor. Genele false individuale se vor indeparta cu ajutorul solutiilor speciale de indepartare sau cu ajutorul demachiantelor pe baza de ulei.

Incepe intotdeauna aplicarea de la coltul exterior al ochiului catre cel interior.

Genele false magnetice, cea mai recenta inovatie, sunt foarte usor de aplicat, nu necesita adeziv si șe poti reutiliza. Trebuie doar sa pozitionezi cele doua gene magnetice si sa apesi. Magnetii genelor aplicate in partea superioara se vor prinde de magnetii genelor aplicate in partea inferioara. Genele magnetice superioare si inferioare se vor imbina, oferind un aspect voluminos.

Avantajele genelor magnetice constau in faptul ca mecanismul de prindere este simplu si rapid, pot fi indepartate mult mai usor si fara sa riscam ruperea genelor naturale, au o rezistenta mai mare, pot fi reutilizate si au un efect spectaculos cu volum si alungire.

Aplicarea genelor magnetice poate avea si dezavantaje cum ar fi: aspect mai putin natural, sunt mai rigide decat cele cu adeziv, asezarea acestora strict la baza genelor naturale este putin mai dificila.

Genele tip banda rezista intre 24 si 48 de ore, cele tip smoc rezista intre 1-2 saptamani, iar genele fir cu fir au cea mai lunga valabilitate, aproximativ o luna si jumatate.

Accesorii necesare pentru genele false

Uita-te pe lista de mai jos si alege accesoriile care-ti sunt de folos, de indata ce te-ai hotarat pe ce tip de gene vrei sa mergi.

  • Pieptene pentru gene. Incearca produsul de la Ardell.
  • Penseta profesionala pentru extensii
  • Forfecuta
  • Adeziv
  • Remover extensii
  • Spuma pentru curatarea extensiilor de gene

Cum se aplica genele false

Inainte sa-ti pui genele false, asigura-te ca stii regulile de baza:

  • Foloseste produse profesionale. Ochii reprezinta una dintre cele mai importante parti ale corpului si au nevoie de toate atentia si grija ta.
  • Scoate genele din cutie, tragandu-le usor in jos cu ajutorul unei pensete si nu dezlipind banda. Altfel, risti sa le rupi, acestea fiind foarte fragile.
  • Fa un test cu genele, fara a le lipi si ai grija sa aiba forma si lungimea potrivita pentru look-ul pe care vrei sa-l obtii.
  • Intotdeauna urmeaza instructiunile de pe cutia produsului pe care l-ai ales.

Pentru genele cu banda, aplica adeziv pe banda si lasa-l sa se usuce timp de 30-40 de secunde. Fixeaza-ti privirea in jos, aplica apoi genele de sus cu ajutorul pensetei, cat mai aproape de linia genelor naturale si fixeaza-le bine.

Daca vrei sa aplici gene false individuale, pune o picatura de adeziv pe un suport din plastic, scoate firul sau smocurile cu ajutorul unei pensete si imbiba, pe rand, capatul fiecarui fir sau smoc in adeziv. La fel ca in cazul genelor cu banda, acestea se lipesc cat mai aproape de radacina genelor naturale, incepand de la coltul exterior catre cel interior.

Important cand aplici genele false, sa tii ochii intre-deschisi, pentru a evita lipirea genelor superioare cu cele inferioare.

Pentru genele magnetice, aplica direct cate un set pentru fiecare rand de gene si apasa.

Indepartarea si ingrijirea genelor false

A venit momentul in care vrei sa-ti dai jos genele. Pentru acest lucru, ai grija sa nu folosesti demachiant uleios sau sa te freci la ochi.

Ai nevoie de o solutie speciala pentru dezlipirea lor, astfel incat sa nu-ti smulgi genele naturale.

Daca nu o ai la dispozitie, demachiza-te bine, umple un bol cu apa cu aburi, asaza fata peste acesta si tine un prosop peste cap pentru 10-15 minute. Aburii vor ajuta la indepartarea extensiilor de pe genele tale naturale, usor, cu ajutorul unui demachiant delicat. Genele magnetice se indeparteaza tragand usor de coltul exterior si indepartand mana incet de linia genelor naturale.

Nu uita sa folosesti produse speciale de curatare pentru genele false reutilizabile.

Alege cele mai potrivite gene pentru tine, indiferent daca iesi la cafea, mergi la un eveniment sau la un spectacol si fii gata sa transmiti cea mai frumoasa privire!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.