Spring Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Ce inseamna, de fapt, ingrijire personala

Ce inseamna, de fapt, ingrijire personala

Auzim deseori vorbindu-se despre ingrijirea personala si gandul ne zboara aproape intotdeauna la a merge la cosmetica sau la sala si la a folosi produse cosmetice de diferite feluri.

Ingrijirea personala insa porneste de la interior si starea de bine se reflecta astfel si la exterior.

In articolul de azi iti spunem cum sa iti creezi o rutina personala care sa te ajute sa ai parte de cea mai buna ingrijire, potrivita stilului tau de viata si mai ales nevoilor tale.

Parul, arma seductiei

Parul este probabil cel mai important accesoriu cu care ne nastem. In functie de lungimea si culoarea pe care o alegem pentru acesta putem sa schimbam starea pe care o avem intr-o anumita zi si, de asemenea, acestea ne pot influenta felul in care suntem vazute de catre ceilalti.

Ultimii ani au adus mai aproape de fiecare dintre noi produse profesionale atat pentru femei, cat si pentru barbati, si nu mai avem nicio scuza pentru a nu ne ingriji asa cum trebuie.

De la sampoane, balsamuri si chiar tratamente pentru par, pe toate le gasesti la noi. Tot ce trebuie sa mai faci tu este sa vorbesti cu un medic dermatolog sau cu stilistul tau sa iti spuna care sunt cele care ti se potrivesc cel mai bine.

Transforma-ti parul dintr-un accesoriu natural intr-o adevarata arma a seductiei si ajuta-l sa fie mereu sanatos si frumos cu ajutorul produselor profesionale!

Ingrijirea unghiilor

Unghiile sunt si ele cartea ta de vizita si, cu cat sunt mai ingrijite, cu atat stima de sine iti va creste si la fel se va intampla si in ochii celorlalti.

Daca pana acum trebuia sa o gasesti pe acea manichiurista care sa iti inteleaga cat mai bine nevoile si sa mergi la ea o data la cateva saptamani, avem o veste buna pentru tine: la noi gasesti seturi de manichiura si pedichiura si toate produsele de ingrijire a unghiilor de care ai avea nevoie pentru ca acestea sa arate impecabil zi de zi si sa fie si sanatoase in acelasi timp.

Pielea corpului merita toata atentia ta

Atunci cand spunem ingrijire personala ne referim deseori la ingrijirea pielii, fie ca suntem femei sau barbati - in acest caz, sexul cu care te-ai nascut chiar nu conteaza.

Pentru ca este cel mai expus organ, pielea trebuie sa fie ingrijita din cap pana-n picioare cu ajutorul produselor special create pentru fiecare parte a corpului: fie ca vorbim despre ten, maini, picioare sau calcaie.

O piele frumoasa inseamna o stare de bine perpetua si diferenta se vede cu ochiul liber. Mai mult decat atat, ar trebui să normalizam faptul ca si pielea barbatilor are nevoie de ingrijire si ca este mai mult decat logic ca si ei sa foloseasca produse specifice.

Industria produselor de ingrijire se transforma de la an si an si acest lucru poate doar sa ne bucure, deoarece mereu vom gasi produse care sa se potriveasca tot mai bine fiecarui tip de ten.

Frumusetea vine si din interior

Aici ne referim atat la un suflet si o minte frumoasa, cat si la sanatatea de care trebuie sa avem grija zi de zi.

Nutritia este unul dintre elementele principale pentru o stare de bine si cu ajutorul acesteia trebuie sa ne asiguram ca din hrana ne luam vitaminele si nutrientii de care avem nevoie pentru ca imunitatea si starea de bine sa fie cat mai mult timp la cote maxime.

Hidratarea este si ea extrem de importanta in procesul starii de bine: corpul nostru este in mare proportie format din apa si tocmai de aceea are mereu nevoie sa se reimprospateze si apa devine astfel un element vital.

Inca de cand a inceput calatoria noastra in lumea produselor de ingrijire personala ne-am dorit si am reusit sa aducem cele mai de calitate produse profesionale - in seturi sau individual - pentru toti cei care isi doresc sa aiba parte de o ingrijire ca la carte chiar din confortul caselor lor.