Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Ce tehnica de vopsit sa alegi: balayage sau ombre

Ce tehnica de vopsit sa alegi: balayage sau ombre

Una dintre cele mai mari comori ale femeilor este cu siguranta parul. Fie ca alegi sa-l porti scurt sau lung, blond, roscat sau cu suvite, stii cum sa faci din ce ai arta. Iar pentru asta, iti sarim in ajutor cu cele mai bune sfaturi.

Tehnici de vopsire a parului

Daca alegi sa-ti vopsesti parul intr-o singura culoare, lucrurile sunt mai simple. Tine cont de nuanta tenului si de culoarea ochilor si va iesi cu siguranta un look pe cinste.

Daca insa vrei sa mergi pe tehnici precum balayage sau ombre, trebuie sa gasesti cea mai buna combinatie, care sa-ti vina manusa.

Ce inseamna balayage

Aceasta tehnica a aparut inca din 1965, in Paris, unde era cunoscuta sub denumirea “Balayage à Coton”. Practic, suvitele vopsite manual erau delimitate de restul parului prin faptul ca erau invelite in vata.

Balayage-ul presupune folosirea a 2 sau 3 nuante pentru a crea un mix perfect si se poate face atat pe parul deschis, dar si pe cel inchis. Daca alegi un balayage, culoarea va fi aplicata pe suprafata suvitelor de par, in mod natural, cu reflexii deschise, ceea ce duce la un finisaj lejer, in mai multe tonuri. Pe scurt, vei avea zone luminate, dar si umbrite, pentru a da multiple dimensiuni culorii din par.

Rosie Huntington-Whiteley, Olivia Palermo, Jessica Biel, Jennifer Lopez, Kim Kardashian sau Amber Heard sunt dedicate tehnicii de balayage hair. Inspira-te de la acestea!

Ce inseamna ombre

”Ombre” vine tot din limba franceza si inseamna ”umbre”. Intr-un cuvant, daca te vopsesti in stil ombre, vei crea umbre si lumini pe lungimea parului.

Daca ai incercat deja, stii cum se obtine un ombre. Practic, presupune aplicarea de vopsea sub forma unui degrade pe toata lungimea firului de par, incepand cu o culoare mai inchisa la radacina, care se va deschide spre varfuri. Aceasta trecere trebuie sa se imbine perfect, pentru un look de nota 10.

Cauta cele mai spectaculoase mixuri pentru ombre hair pe Pinterest si cere sfatul stilistului tau.

Care este diferenta dintre balayage si ombre

Rezultatul principal este acelasi: vei straluci, indiferent ce tehnica alegi!

  • Tehnica balayage este un stil de colorare in care nu exista linii sau blocuri de culoare, iar gradul dintre nuanțe este mult mai subtil.
  • Colorarea in stil ombre are un contrast mai definit intre radacina si varfurile parului. Tehnica ombre este mai vizibila, datorita degrade-ului.
  • Balayage-ul se refera la obtinerea de lumini si umbre naturale ale parului cu ajutorul unei pensule de vopsit, iar vopsitul ombre se face prin trecerea graduala de la o nuanta inchisa a parului la una mai deschisa. Acest lucru se face pentru obtinerea unor accente discrete de umbre si lumini.
  • Pe scurt, rezultatul unui balayage sunt suvite mai light, iar al unui vopsit ombre suvitele mai evidente.

Cere sfatul unui stilist si ia cea mai buna alegere, care sa-ti puna in evidenta privirea si tenul. Foloseste produse profesionale, pentru a asigura un vopsit de calitate, care dureaza si nu uita sa ai grija de parul tau vopsit cu cele mai bune produse pentru par vopsit.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.