Spring Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Cel mai simplu machiaj de seara

Cel mai simplu machiaj de seara

Machiajul de seara trebuie realizat astfel incat sa-ti scoata in evidenta trasaturile, intr-un stil elegant si glamour. Acest lucru nu inseamna neaparat ca trebuie sa folosesti culori puternice sau tehnici complicate. Poti sa obtii un machiaj extraordinar in cel mai simplu mod, cu ajutorul celor mai bune produse profesionale.

Pregateste panza: baza de machiaj

Ti-ai curatat si tonifiat tenul. Acum e momentul in care poti aplica baza de machiaj, care iti va mentine machiajul intact pe tot parcursul serii, fara ca pielea ta sa aiba aspect lucios. Acest pas este foarte important, pentru ca, practic, baza de machiaj fixeaza foarte bine fondul de ten, il ajuta sa se intinda uniform si sa nu isi schimbe textura sau aspectul.

Dupa ce aplici fondul de ten, foloseste o pudra iluminatoare care sa se potriveasca tenului tau si care sa nu incarce foarte tare fata, cum este cea de la Kryolan. Un blush somon in obraji te va ajuta sa te bucuri de un contur si mai bine definit al chipului tau.

Machiajul ochilor

Pentru un machiaj de seara simplu, iti recomandam sa folosesti un fard de pleoape alb sidefat, pe care sa-l completezi cu un fard negru in coltul extern al ochilor, pentru a obtine un degrade natural. Defineste-ti apoi forma ochilor cu un tus de ochi negru si cu o mascara. Nu uita sa folosesti creion sau fard de sprancene, intr-o nuanta apropiata de culoarea parului tau.

Daca vrei totusi sa mergi pe o alta paleta de farduri, iti recomandam sa folosesti o culoare complementara cu nuanta ochilor, doar daca tinuta si accesoriile sunt in culori neutre. De exemplu, daca ai ochii inchisi la culoare, poti folosi aproape orice nuante, de exemplu auriu, argintiu, roz sau bej. Pentru culoarea albastra a ochilor tai, mergi pe maro, lila sau aramiu, iar daca ai ochii verzi, foloseste indigo, gri, pruna, auriu, aramiu, nuanta piersicii.

Machiajul buzelor

Acorda o atentie deosebita si buzelor, pentru ca acestea intregesc machiajul. Ramane la alegerea ta daca vrei sa aplici un balsam sau un luciu de buze hranitor sau daca ramai la un ruj cremos sau mat. Iti recomandam kit-ul de machiaj de la Ardell, pentru ochi si buze perfecte.

Idei de machiaj simplu de seara

Daca iesi in oras cu prietenii, participi la un eveniment sau la o cina importanta, cu siguranta trebuie sa fii remarcabila. Un machiaj frumos te va ajuta sa iti conturezi frumusetea si sa ai o seara minunata. Cu siguranta iti doresti sa fii naturala, delicata, dar stralucitoare. Pentru acest lucru, nu ai nevoie de culori extravagante sau straturi de machiaj in exces. Este suficient sa alegi nuante clasice, precum alb, nude, negru sau maro si sa folosesti tehnici simple.

Unul dintre machiajele preferate este smokey eyes si este chiar usor de realizat! Pentru acesta, ai nevoie de:

  • 10-15 minute
  • pensule de machiaj
  • un primer pentru ochi
  • doua nuante de fard din paleta de farduri: unul mai deschis, de exemplu argintiu sau bej si unul mai inchis (negru, maro, violet)
  • creion de ochi sau tus
  • rimel

Dupa ce ai aplicat primerul si l-ai lasat sa se usuce, traseaza o linie cu un eyeliner, de la jumatatea pleoapei de sus spre partea exterioara a ochilor.

Aplica fardul deschis la culoare de la jumatatea pleoapei spre interiorul ochiului, apoi uniformizeaza bine culorile, astfel incat trecerea de la o nuanta la alta sa fie una naturala.

Foloseste fardul mai inchis sau eyeliner-ul la baza genelor de jos si uneste linia astfel formata cu cea care porneste de la pleoapa superioara, cat sa dai contur ochilor.

Finalizeaza machiajul cu un rimel care sa ofere volum genelor si cu un gloss sidefat.

Tips&tricks

Un machiaj simplu si rapid pentru o seara speciala este reusit daca:

  • Ai la indemana produse profesionale
  • Aplici o baza de machiaj compatibila cu tenul tau
  • Folosesti nuantele care ti se potrivesc, in functie de culoarea parului, a ochilor, a pigmentului pielii, dar si de tinuta
  • Alegi un detaliu al fetei pe care vrei sa pui accent

Nu uita sa te demachiezi si sa-ti cureti fata cand ajungi acasa!

Opteaza pentru un machiaj corect, in functie de:

  • Ocazie – un machiaj pentru o cina cu prietenii va fi diferit de machiajul pentru o petrecere.
  • Anotimp – primvara poti sa folosesti nuante pastelate, vara este indicat un machiaj de seara light, iar in anotimpurule reci poti sa mergi cu incredere pe culori mai inchise.
  • Tinuta – asorteaza nuantele folosite la machiaj cu hainele si accesoriile pe care vrei sa le porti.
  • Identifica-te

Daca vrei sa arati ca cea mai buna varianta a ta atunci cand te machiezi, cand vine vorba de conturarea fetei regula e simpla: culorile deschise evidentiaza, culorile inchise estompeaza, ascund. Daca respecti aceasta regula, vei sti exact unde sa aplici iluminatorul si acel „concealer” (anticearcan) pe fata ta (pe toate punctele care vrei sa fie scoase in evidenta, sa capteze privirea primele) si unde sa asezi „bronzer”-ul sau pudra de contur – in punctele pe care vrei sa le micsorezi, unde iti doresti sa creezi umbre.

Fiecare fata are forma sa si pe fiecare dintre noi ne avantajeaza lucruri diferite. Este foarte important sa inveti care este forma fetei tale si care sunt trasaturile ei si abia apoi sa faci alegeri care sa fie în avantajul tau.

Important este sa folosesti cele mai bune produse pentru tenul tau si sa te simti bine in pielea ta, indiferent de machiajul pe care il alegi. Fii frumoasa, fii seducatoare si naturala in fiecare moment al zilei.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.