Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Cele mai bune produse pentru par blond

Cele mai bune produse pentru par blond

Un blond perfect este un blond hidratat si ingrijit. Firul de par blond este mai sensibil la tot ce inseamna mediul inconjurator si tocmai de aceea, necesita o atentie aparte. Foloseste produse profesionale, de la branduri de incredere, care sa te ajute sa eviti formarea unui par casant, fragil.

Pentru a atinge ritualul complet de infrumusetare si  intretinere a parului blond, o serie de branduri  au dezvoltat formule inovatoare care imbina actiunea anti-imbatranire cu cea de hidratare si stralucire.

Nevoile parului blond

Daca ai parul blond, stii ca este foarte important sa-l mentii hidratat. Asadar, alege samponul potrivit si nu uita sa ai la indemana o masca nutrivita si un balsam hranitor, pe care sa le folosesti la fiecare spalare.

Parul tau blond va straluci permanent daca il feresti pe cat posibil de temperaturi ridicate. Nu trebuie sa folosesti tot timpul o palarie sau sa uiti de placa de par, pheon sau de ondulator. Alege produse protectoare – un spray sau o crema de par – care sa ajute nuanta parului sa-si mentina intensitatea.

Parul blond are nevoie de mai multa atentie fata de nuantele mai inchise, deoarece firele de par sunt mai sensibile la factorii de mediu (soare, apa, poluare), iar cu cat este coafat mai des, cu atat tinde sa aiba un aspect uscat, iar firele de par incep sa se rupa.

Parul blond vopsit, pe de alta parte, are tendinta sa deshidrateze si sa devina poros din cauza vopselii. Vopseaua in nuante de blond are o cantitate mare de amoniac si este folosita in combinatie cu un oxidant puternic, de 12%, tocmai pentru a putea deschide culoarea firului de par.

Acum ca este vara, cu siguranta abia astepti sa te relaxezi la piscina sau la mare. Asigura-te ca folosesti un balsam de par inainte de a intra in apa, pentru a-ti proteja blondul de clorul sau sarea din apa.

Parul blond are nevoie de un refresh o data la 3-4 saptamani. Ai grija insa – nu e necesar de fiecare data sa te vopsesti integral, iti poti colora doar radacinile. Recomandarea specialistilor este sa folosesti un tratament de par macar o data pe luna. Cere sfatul unui stilist de la salonul tau preferat.

Razele ultraviolete sunt daunatoare nu numai pentru piele, ci si pentru par, in special pentru parul blond. Acestea usuca firele de par si iti transforma nuanta parului dintr-un blond stralucitor intr-o nuanta de portocaliu. Atat apa sarata, cat si apa cu continut mare de clor din piscina pot sa afecteze parul blond.  Daca obisnuiesti sa inoti des si observi ca parul incepe sa capete o nuanta verzuie, foloseste un sampon clarifiant ca sa iti protejezi culoarea blonda a parului.

Uleiurile de par sunt ideale pentru nuantele deschise. Acestea trebuie aplicate de la jumatatea firelor de par in jos ca sa iti mentii parul hidratat. Dupa ce ai terminat de aranjat parul, aplica un spray pentru stralucire ca sa mentii nuanta vibranta.

Macar o data pe saptamana opteaza pentru un balsam de par leave-in ca sa mentii parul hidratat.

Foloseste un prosop din bumbac pentru uscarea firelor de par si nu freca parul prea tare. In acest fel vei evita despicarea firelor de par. Ca sa descurci parul, foloseste o perie din lemn si cu par natural, mai ales daca parul tau se electrizează usor la pieptanat.

O solutie ideala ca sa iti pastrezi culoarea parului pentru mai mult timp este sa folosesti un sampon nuantator cu tonuri de violet. Aceste produse sunt special create pentru parul blond si te ajuta sa ai o culoare vibranta si stralucitoare.

Pigmentii violet din sampon sunt absorbiti de foliculii firelor de par, previn si stopeaza aparitia nuantelor calde de galben.

Foloseste samponul nuantator cel putin o data pe saptamana, alternand si cu alte tipuri de sampoane. Sau masti cu pigment de colorare. Daca observi ca nuanta de galben revine prea repede, foloseste samponul mai des si lasa-l sa actioneze pe firul de par timp de cinci minute. In schimb, daca parul devine prea cenusiu, redu cantitatea de sampon si lasa-l in par timp de doua minute.

Fie ca folosesti un sampon nuantator, fie ca alegi un ulei de par sau un spray hidratant, asigura-te ca sunt produse de calitate, de la branduri de renume. Blondul tau are nevoie de rasfat!

Top produse pentru parul blond

Pentru parul tau blond, am pus la dispozitie produse profesionale de top de la: Joico, Maria Nila, L'Oréal Professionnel, Moroccanoil, Kerastase.

Adauga acum in cos tot ce ai nevoie pentru un par blond perfect: un sampon si un balsam hranitor, un ulei de par, o masca de par, o perie care sa nu rupa firele de par.

Xpert Beauty recomanda astazi cele mai apreciate produse, achizitionate de #BeautyLovers cu parul blond.

Set de par Maria Nila True Soft

Acest set 100% Vegan & Cruelty free contine un sampon delicat (350ml+100ml), ce netezeste, hidrateaza si intareste parul, avand totodata si efect anti-static si un balsam de par (300ml+100ml) pentru descurcarea parului, ideal pentru parul uscat, cu beneficii de netezire si hidratare.

Uleiul de argan, antioxidantii si acizii grasi ajuta la mentinerea nivelului optim de hidratare a parului, intarindu-l. Produsele din gama True Soft au un miros proaspat unic, cu accente de lacramioare, iasomie si trandafir. Complexul Colour Guard previne pierderea culorii, protejand parul impotriva razelor UV si radicalilor liberi.

Tratament De Par System Professional LuxeOil Reconstructive

Acest ulei, realizat dintr-un amestec de 3 uleiuri deosebite (argan, migdale si jojoba), lasa parul moale, catifelat, stralucitor si usor de coafat. Continutul de ulei de argan are efect puternic nutritiv, uleiul de migdale confera hidratare extrema si protectie, fara a incarca firul de par, iar uleiul de jojoba actioneaza miraculos asupra varfurilor si lungimilor degradate. Folosind complexul restructurant Transform Technology, cu molecule mici ce patrund in structura firului de par, Luxe Oil reface parul din interior, protejandu-i in acelasi timp invelisul natural de cheratina.

Ulei De Par L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair 10in1

Protejeaza suprafata firului de par impotriva agresiunii factorilor externi. Cuticula ramane inchisa, iar parul ramane hidratat timp indelungat. Asigura o reconstuctie adaptata fiecarei zone a firului de par, de la radacina pana la varfuri, in functie de nivelul de deteriorare. In cuvinte simple, acest ser de par inseamna: restructurare instantanee, rezistenta, suplete, stralucire, luciu, textura lejera.

Sampon Joico Blonde Life Violet

Nu pierde tonurile reci de blond cu samponul Joico Blonde Life Violet. Neutralizeaza tonurile de galben, previne matifierea parului blond si pastreaza nuantele blondurilor reci.

Masca De Par Kerastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet Pentru Neutralizarea Tonurilor De Galben 

Forta intens neutralizatoare intr-o masca tratament care ingrijeste in profunzime parul. Contine pigmenti violet pentru o actiune de eliminare in profunzime si de durata a nuanrelor galbene si aramii. Masca poate fi folosita odata pe saptamana sau oricat de des este necesar pentru a neutraliza tonurile nedorite si a reda parului blond luminozitatea.

Vara asta e vara ta! Profita de ofertele noastre pentru un blond perfect!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.