Ai Extra 15% Discount la achizitii de minim 299 lei cu codul EASTER

Cele mai bune tratamente cosmetice non-invazive

Cele mai bune tratamente cosmetice non-invazive

Fie ca ne place sau nu, vine un moment in viata fiecarei femei in care trebuie sa acorde extra atentie tenului si ingrijirii personale. Ar fi de vis sa ne putem pastra tonusul de la 20 de ani de-a lungul vietii si sa depunem un efort minor in acest sens, insa aceste ganduri sunt de-a dreptul utopice.

Cel mai bine este sa vizitezi medicul dermatolog cel putin o data pe an, deoarece aceasta este cea mai indicata persoana in a-ti da sfaturi in ceea ce priveste tratamentele cosmetice noninvazive pe care sa le faci la salon sau chiar si in confortul casei tale.

Tratamente faciale pentru femei si barbati

Se spune ca intotdeauna este mai bine sa previi decat sa tratezi, si, tocmai de aceea, aceste tipuri de tratamente despre care iti vorbim astazi sunt primul pas pe care poti sa il faci in acest proces al preventiei.

Imbatranirea nu tine cont de gen, asa ca, atat femeile, cat si barbatii au nevoie de tratamente specifice pentru nevoile fiecaruia.

Primele efecte ale trecerii timpului se vad cel mai bine pe fata, asadar aceasta parte a corpului este cea de la care pornesc cel mai des aceste tratamente - atat pentru barbati, cat si pentru femei.

In cazul fetei, nu vorbim doar despre imbatranire, ci si despre perioada pubertatii - si nu numai - atunci cand apare acneea, care poate avea diverse manifestari.

Avem atat de mare grija de fata deoarece aceasta este cea mai expusa mediului exterior si este cea care face parte din cartea de vizita nescrisa.

Tratamentele faciale se impart in doua categorii: cele care pot fi efectuate doar la salon, de catre specialisti in domeniu, care au aparatura necesara pentru cele mai bune rezultate; sau acasa, unde trebuie sa ai grija sa alegi produsele care ti se potrivesc tipului de ten si problemei pe care o intampini.

Dintre aceste tratamente, le amintim pe urmatoarele:

-lifting;

- exfoliere

-rejuvenare;

-cosmetica faciala;

-microneedling;

-dermaplaning;

-hidratare;

-estetica faciala.

-Atunci cand alegi un salon sau sa faci anumite proceduri acasa, alege produsele profesionale pe care ti le recomanda medicul sau specialistul si asa nu risti sa ajungi in vreo situatie neplacuta.

Proceduri corporale eficiente

Pe langa ten, insa, exista si alte parti ale corpului care sunt impactate de diverse afectiuni, care insa pot sa fie estompate cu ajutorul unor proceduri.

De cele mai multe ori, acestea au loc la salon, alaturi de specialisti. Acest lucru se intampla deoarece aparatele cu care sunt efectuate au costuri mari si ocupa mult spatiu.

Ce noroc insa ca acum avem la indemana o gama larga de proceduri corporale care isi arata eficienta dupa doar cateva sedinte, in conditiile in care este respectat si un anumit regim alimentar si portia de miscare pe zi. Combinatia intre aceste trei eforturi pe care le depui pentru a te simti bine si a arata bine in acelasi timp este cea castigatoare.

Electrostimularea este una dintre cele mai de efect proceduri atunci cand vine vorba despre slabire si eliminarea celulitei. Este cea mai indicata, indiferent de varsta, deoarece face parte din acele proceduri non-invazive si este ideala atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Tratamente pe care le poti face acasa

Asa cum spuneam, o mare parte dintre aceste tratamente poti sa le faci chiar din confortul casei tale, folosind produse pe care le gasesti si la noi si poti sa fii sigur/a ca au fost testate si ca poti sa iti pui toata increderea in acestea.

Daca timpul nu iti permite sa ajungi la un salon sau pur si simplu doresti sa faci aceste proceduri din confortul casei, nu este nimic in neregula cu acest lucru.

Norocul tau este ca ai o multime de optiuni in ceea ce priveste tratamentele - mai ales pentru ten - pe care le poti face acasa:

-curatarea in profunzime a pielii;

-lupta cu punctele negre;

-exfolierea;

-preventia anti-rid;

-hidratarea si hranirea;

-actiunea cu fillere;

-rejuvenarea.

Atunci cand vine vorba despre servicii si produse, ne uitam adesea la preturi. Pentru serviciile de calitate, preturile sunt ridicate de cele mai multe ori. Insa stii deja ca la noi gasesti reduceri tot timpul anului si cu siguranta vei gasi un produs care te intereseaza la pretul care ti se incadreaza in buget.

Acum, ca stii ce optiuni ai, le poti alege pe cele potrivite tie si iti poti oferi ingrijirea de care corpul si chipul tau au nevoie.