Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 26.03-28.03.2024!

Cele mai frumoase coafuri cu coada

Cele mai frumoase coafuri cu coada

Marc Jacobs, Christopher Kane, Gucci. Acestea sunt doar cateva dintre starurile modei, care au folosit coafurile cu coada in prezentarile de moda.

Coada de cal, mereu la moda

Desi este o coafura aparent simpla, freza tip coada de cal, recomandata in special pentru parul lung si mediu, are o nota eleganta si cool, care, completata de vestimentatie, accesorii si make-up, iti ofera un look spectaculos. Indiferent ca vrei sa porti coada intr-o parte, ca vrei s-o impletesti sau ca o accesorizezi cu o panglica sau agrafa cu pietre, asa-numita coada de cal va fi mereu la moda si, mai presus de acest lucru, la indemana. Si asta pentru ca nu ai nevoie de un efort foarte mare pentru a-ti crea o coafura pe care s-o porti cu mandrie, fie ca mergi la shopping, la birou sau la o petrecere.

Coafura cu coada eleganta

Exista o multime de modele de cozi, speciale pentru o cina importanta sau o petrecere. Alege-o pe cea care se potriveste parului tau, dar si dorintelor tale si fii creativa, joaca-te cu parul tau!

Poti sa mergi pe o coada de cal naturala si sa-ti legi parul in coada, lasandu-ti cateva suvite libere, care sa-ti incadreze fata. La fel de cool este si coada intr-o parte, prinsa cu un accesoriu elegant. Pentru o doza glamour, aplica un spray de par care sa confere stralucire.

De asemenea, poti imprumuta din stilul Audrey Hepburn si sa ai un par prins in coada elegant, dar si jucaus in acelasi timp. E simplu: strangi parul intr-o coada simpla de cal, in varful capului, cu o panglica eleganta, iar varfurile le intorci cu o placa de par profesionala. Pentru un plus de stil vintage, mergi si pe un tapat al parului din fata.

Coafuri casual

Iti recomandam sa-ti prinzi parul in coada, aproape de ceafa si sa iei o suvita de par pe care s-o infasori in jurul elasticului cu care ai prins initial coada. Prinde apoi capatul suvitei cu niste agrafe, sub coada ta de cal dreapta.

Coada de cal poate fi purtata si sus, in crestetul capului. Strange parul intr-o coada de cal inalta, prinde cate un elastic din loc in loc, pe toata lungimea cozii. Ia fiecare portiune in parte si trage putin de suvite, astfel incat sa le dai volum si sa creezi cateva bombeuri. Fixeaza la un final cu un spray profesional.

La aceeasi coafura poti incerca si o coada cu bucle. Prinde parul in crestetul capului cu un elastic si fa-ti cateva bucle lejere pe care sa le lasi in voie sa cada pe umeri. Obtii astfel o coada de cal ondulata, cu volum.

Un alt exemplu ar fi coada de cal laterala impletita. Strange parul intr-o parte, prinde o panglica putin mai jos de baza coditei, pe care ulterior o vei da jos. Impleteste parul si prinde la sfarsit cu un elastic chic. 

Tip: In 2022, se poarte in special coada de tip funie: se strange parul in crestetul capului si se impletesc suvite intr-o coada lunga, rasucindu-le, obtinand astfel aspectul unei funii. Ai nevoie de mult fixativ!

Accesoriile potrivite coafurilor cu coada

De la elastice simple, de diferite culori, cu strasuri, pietre, la agrafe stralucitoare, de diferite dimensiuni si pana la panglici sidefate si inserturi de flori, orice coafura simpla cu coada de cal poate sa fie demna de covorul rosu, daca stii cum sa le combini.

Tip: Prinde-ti parul intr-o coada simpla de cal, care sa cada pe spate, iar elasticul sa fie unul plin de paiete marunte, cu accesorii ce cad elegant pe lungimea cozii. Iti recomandam sa alegi o culoare care sa se potriveasca nuantei tale de par.

Bonus tip: Alege produse profesionale de styling, care sa-ti ridice coafura creata la rang de Hollywood.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.