Ai Extra 15% Discount la achizitii de minim 299 lei cu codul EASTER

Cele mai frumoase coafuri de ocazie

Cele mai frumoase coafuri de ocazie

Cea mai frumoasa coafura de ocazie este cea care te face sa te simti cea mai frumoasa, sigura pe tine si care aduce un aport considerabil stimei tale de sine. Asta inseamna ca e nevoie sa alegi cu atentie mixul potrivit: haine, accesorii, make-up, coafura.

Ce trebuie sa stii despre coafurile pentru ocazii

Cand auzi coafuri pentru ocazii, cu siguranta te gandesti la ceva complicat. Sigur ca exista modele complexe, insa o coafura de ocazie poate sa se nasca dintr-o tehnica simpla, care nu necesita mult efort sau timp.

E important sa tinem cont de forma fetei, atfel:

  • Daca ai o fata rotunda, atunci trebuie sa alegi o coafura care sa nu iti acopere fata: un coc, o impletitura, si vei vedea ca rezultatul va fi pe deplin satisfacator. Tip: tapeaza-ti parul in varful capului, pentru a alungi vizual intregul chip.
  • Fata patrata are nevoie de un par cu volum, asa ca mergi pe bucle si...mult tapat.
  • Daca ai fata ovala, poti incerca cam orice tip de coafura. Tip: te-ar ajuta un breton, care sa-ti acopere putin din suprafata fruntii.

Coafuri simple de petrecere

Coafurile pentru petrecere reprezinta inca un motiv in care ne putem da frau liber creativitatii, jucandu-ne cu podoaba capilara din dotare. Fie ca e vorba despre Revelion, despre o nunta sau un botez, alegerea unei coafuri este un moment important pentru orice femeie.

Exista cateva modele de coc care pot crea o coafura moderna si deosebita, de care sa te mandresti. Fie ca e un coc in zona cefei sau unul ridicat, acesta este usor de realizat, mai ales daca ai la indemana accesorii speciale pentru coc. Te poti juca si cu cateva suvite pe care sa le lasi libere, sa le impletesti sau le ”scoti” finut din coc, creand un aspect sauvage.

Tip: Daca nu esti sigura de coc, poti sa-ti prinzi parul in crestetul capului intr-un coc mic si restul parului sa-l ondulezi, obtinand cateva bucle lejere.

 

Coada de cal este o alta varianta de coafura: adu parul intr-o parte, lasa libere cateva suvite din partea de sus, pe care le poti tapa ulterior, fa o impletitura lejera, al carei capat sa-l prinzi bine cu un elastic.

Coafuri elaborate de ocazii

Impletiturile de orice fel sunt la moda si in 2022. Alege un astfel de model si fa arta cu parul tau. Discuta si cu un stilist care sa te sfatuiasca in ceea ce priveste coafura perfecta pentru tine.

Poti merge pe cateva impletuturi spic dinspre ceafa spre varful capului, iar restul parului sa-l prinzi intr-un coc simplu.

Iti poti impleti cateva suvite pe o parte a capului, iar capatul impletiturii sa-l prinzi cu o agrafa stralucitoare.

Coafura noastra preferata: Rasuceste-ti parul in jurul unei cordelute si adu parul prin spatele acesteia, pentru a-l prinde intr-un coc simplu. Aplica o diadema simpla, dar chic, de-a lungul parului rasucit.

Pentru parul scurt sau mediu, pixie cut-ul, bobul drept sau cu onduleuri, impreuna cu diverse impletituri sunt cele mai bune exemple.

Pentru parul lung si cret, cea mai buna sugestie ar fi coada de leu, in care parul este prinsa intr-o coada inalta, iar buclele sunt lasate sa cada pe spate, obtinand astfel foarte mult volum.

Poti merge si pe varianta de coafura wild sau wet. Practic parul este dat pe spate si este folosita o spuma de par profesionala si un fixativ, pentru a crea aspectul de umed si volum in acelasi timp.

Sa nu uitam si de parul drept, pe care-l poti aranja cu ajutorul unei placi profesionale. Cu un strop de spray de stralucire, poti obtine o coafura simpla, dar superba.

Coafuri extravagante pentru nonconformiste

Daca ai ales sa mergi pe o coafura excentrica, ai liber la imaginatie.

Poti sa ”construiesti” o coroana din impletituri, acestea fiind realizate din suvitele tale de par si accesorii sub forma siragurilor de margele, pe care sunt aplicate si alte elemente, precum flori, pietre, bilute, strasuri.

Daca esti genul hippie, cu siguranta te-ai orientat deja catre accesorii care se pot aplica pe par si/sau frunte.

Palariile sau mini-palariile, voal si accesorii cu voal, elemente cu flori mari, animale dau, de asemenea, eleganta coafurilor extravagante. Nuanta parului poate sa fie un ingredient special pentru un look nonconformist.

Urmareste vedetele tale preferate pe Instagram si fii la curent cu cele mai noi coafuri. Asigura-te ca ai produse profesionale acasa, care sa te ajute sa obtii cele mai tari fotografii si amintiri.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.