Ai Extra 15% Discount la achizitii de minim 299 lei cu codul EASTER

Cosmetice travel size pentru vacanta

Cosmetice travel size pentru vacanta

Vremea vacantelor - mai lungi sau mai scurte - e aici si abia asteptam sa ne apucam sa impachetam rucsacurile, trolerele sau geamantanele, sa fugim la masina, in gara sau in aeroport spre locuri noi sau vechi.

De-a lungul timpului ne-am creat o rutina in ceea ce priveste partea de ingrijire personala, de care nu trebuie sa uitam in nicio zi, fie ca suntem acasa sau plecate in jurul lumii.

Pana de curand, cand calatoriile nu erau atat de la indemana tuturor, produsele cosmetice si de ingrijire personala se gaseau numai in cantitati mari, care nu erau atat de usor de transportat oriunde ai fi mers. Odata cu deschiderea tot mai mare a apetitului si a posibilitatilor de a vizita locuri noi, si industria cosmeticelor s-a adaptat si, astfel, au aparut pe piata o multime de produse in varianta mini, adica travel size.

Despre ele vorbim azi: despre cat de importante sunt pentru ca tu sa nu ai intreruperi in rutina si corpul tau sa nu aiba de suferit, mai mult sau mai putin.

In ce situatii sunt utile cosmeticele travel size

Produsele travel size sunt excelente atunci cand pleci la drum pe o perioada mai lunga sau mai scurta de timp si esti limitata de spatiu.

Dimensiunea acestora le face perfecte pentru a sta langa celelalte kituri de calatorie pe care le ai si pe care le folosesti pentru a-ti eficientiza spatiul si a lasa loc si pentru cateva suveniruri din locurile frumoase pe care urmeaza sa le vizitezi.

Chiar daca ai la indemana un bagaj mai mare, asa cum nu este necesar sa il incarci cu haine pe care nu le vei purta, nu este necesar nici sa iei cu tine toate produsele de ingrijire si cosmetice in varianta lor mare - odata pentru ca iti ocupa loc, iar, pe de alta parte, sunt grele si se simt la cantar.

Cosmetice travel size pentru fata si corp

De obicei, atunci cand cauti in magazine profesionale produse travel size, poti sa le gasesti sub forma unor kituri de calatorie cu diverse produse de care ai nevoie sau poti sa iti creezi chiar tu unul personalizat, cu produsele pe care le folosesti deja:

-gel de dus; -deodorant; -parfum; -pasta de dinti; -demachiant; -creme pentru ten si corp; -antiperspirant; -seruri pentru ten.

Cauta-le pe cele pe care le folosesti de obicei in aceasta formula mini sau cumpara recipiente care sa fie acceptate in orice aeroport si umple-le cu produsele de acasa.

Produse mini pentru par

Daca nu esti posesoarea unui par care trebuie spalat o data pe saptamana sau chiar si mai rar, atunci este imperios necesar sa ai la tine sampon, balsam si alte produse de styling pe care le folosesti in mod regulat.

Mai ales daca ai nevoie de un tratament special pentru firul de par, nu are rost sa il intrerupi doar pentru ca nu vei fi acasa cateva zile. Mai mult decat atat, daca faci asta, sunt sanse mari sa ii dauneze mai tare parului decat ti-ai inchipuit.

Nu lasa tratamentul sa fie un impediment atunci cand vine vorba de calatorii si ia cu tine varianta mini a produselor de par si simte-te bine oriunde ai merge!

Manichiura si pedichiura

Manichiura si pedichiura nu trebuie sa fie lasate la o parte nici in concediu.

Chiar daca apelezi la cele de tip cu gel sau semi-permanente, riscul de a pati ceva este inca prezent.

Astfel, noi iti recomandam sa ai la tine o pila de unghii - mica si neascutita -, iar, in cazul manichiurii clasice, si putina acetona si o oja de rezerva.

Pe toate poti sa le gasesti in varianta lor mini si iti vor lua multe griji de pe cap.

In varianta lor normala sau in cea de travel set, orice produs de ingrijire si cosmetic ai alege, nu uita sa fie profesional. Acestea te vor face sa te simti ca la salon oriunde ai fi si nu te lasa sa iti intrerupi rutina, atat de importanta atunci cand vine vorba despre sanatate si bunastare.

Fa-ti cumparaturile din magazine fizice sau online, insa ai grija ca acestea sa fie de specialitate, mai degraba, decat de tip mass market si vei vedea ca iti vei multumi pentru o perioada lunga de timp!