Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Cum realizezi rapid un machiaj de zi

Cum realizezi rapid un machiaj de zi

Suntem pe fuga mai tot timpul, dar acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa acordam o importanta mare ingrijirii tenului, de la curatare pana la ultima etapa a machiajului. Cu pasi mici si rapizi, poti obtine un rezultat de care sa te bucuri intreaga zi. Ai nevoie doar de o linie de produse profesionale si esti gata sa-ti incepi ziua, cu zambetul pe buze, stralucind de frumusete si vitalitate.

Produse necesare pentru un machiaj reusit de zi

Fiecare dimineata isi are propriul farmec si, pentru ca esti iubitoare de frumusete, ca si noi, stim cat de important este sa pleci de acasa radiind din toti porii. Pentru aceasta, ai nevoie de cateva minute pe care sa le dedici tenului tau, pentru un machiaj discret si natural.

Aplicarea cremei hidratante cu SPF pe care o folosesti este primul pas, dupa curatarea tenului. Aplici apoi fondul de ten, pe care il fixezi cu pudra si te ocupi de machiajul ochilor si al buzelor. O poti face in timp ce iti bei cafeaua si asculti muzica preferata la casti, ca sa ai energie cat pentru intreaga zi!

Pentru un machiaj corect, simplu si rapid, ai nevoie de:

  • Crema ta hidratanta preferata, potrivita tenului tau
  • Pensule si burete de machiaj
  • Baza de machiaj pentru un aspect uniform intreaga zi
  • Un fond de ten care se intinde usor, cu rezistenta indelungata
  • Pudra pentru a finisa machiajul
  • Creion sau fard de sprancene
  • Mascara pentru a-ti evidentia privirea
  • Un gloss sau un ruj preferat
  • Optional: anticearcan, fard si tus de ochi, blush, spray pentru fixarea machiajului

Baza de machiaj

Stii deja ca orice ten are nevoie de o curatare in profunzime, atat dimineata, cat si seara. Asadar, asigura-te, mai intai, ca ai tenul curat si pregatit pentru a-l trata asa cum se cuvine. Poti sa aplici apoi baza de machiaj pentru netezirea si catifelarea fetei. Aceasta contureaza un fundal perfect pentru urmatorii pasi si are rolul de a diminua aspectul porilor si al ridurilor. Iti recomandam primerul de la Kryolan.

Uniformizarea tenului

Cel mai folosit produs cand vine vorba de machiaj este fondul de ten. Ai grija ca acesta sa aiba nuanta potrivita, pentru a oferi acoperirea de care ai nevoie si pentru a obtine un aspect natural al fetei. Daca ai probleme cu acneea sau alte imperfectiuni, poti folosi un corector, inainte sa aplici fondul de ten, iar daca cearcanele tale sunt prea vizibile, poti folosi un anticearcan, care ar trebui sa fie cu o nuanta mai deschisa fata de fondul de ten.

Sprancenele contureaza intregul machiaj si joaca un rol important. Asadar, asigura-te ca iti definesti sprancenele, direct proportional cu nuanta tenului tau si cu celelalte elemente, precum ochii, buzele si parul. Foloseste un creion sau un fard, daca ai nevoie sa iti scoti in evidenta sprancenele.

Pentru a finisa machiajul, aplica pudra, care sa iti fixeze fondul de ten. Opteaza pentru o pudra transparenta, usoara, de recomandat mata, daca iti permite tenul. De asemenea, poti sa folosesti si un blush intr-o nuanta naturala.

Machiajul ochilor

Prin machiajul de zi, iti scoti in evidenta naturaletea, in primul rand. Da-ti frau imaginatiei si alege un machiaj jucaus, dar natural, in culori calde sau reci, apropiate tenului si nuantei irisului tau. Cu siguranta ai o paleta bogata de nuante, de unde poti alege! Noi iti recomandam sa folosesti culori pastelate, daca tinuta ta este in culori neutre.

Rimelul rezistent la apa nu ar trebui sa lipseasca din trusa ta de make-up. Chiar si la machiajul de zi, orice mascara care iti imbraca delicat genele, te ajuta sa dai un finish de nota 10.

Nu uita de genele false.

Acestea ar trebui sa fie indispensabile fie ca vorbim despre un machiaj de zi, fie de seara. Genele se gasesc sub o forma variata de modele, tipic fiecarei femei si fiecarei personalitati. Acestea pot fii dese sau lungi si pot avea diferite lungimi pe banda pentru a corecta forma ochiului. Bineinteles, se regasesc sub forma de banda sau smocuri.

Machiajul buzelor

Foloseste pentru buze un gloss nude, un ruj de culoare naturala sau, pur si simplu, un balsam de buze. Poti sa indraznesti si cu o culoare putin mai inchisa, dar, in acest caz, ai grija sa eviti nuantele inchise la machiajul ochilor.

Pentru ca machiajul tau sa ramana perfect de-a lungul zilei, foloseste un spray fixator pentru machiaj si vei fi impecabila intreaga zi. Iti recomandam spray-ul de la Missha.

Se spune ca frumusetea vine din interior. Asadar, profita de fiecare dimineata pentru a-ti aminti ca ai o noua zi la dispozitie, in care te poti bucura de viata si in care sa-ti arati din plin frumusetea! Incepe cu un machiaj simplu si rapid, foloseste produse de calitate, care sa reziste cel putin 8-9 ore si care sa fie potrivite tenului tau si in maxim 10 minute esti gata sa-ti incepi ziua perfecta!

Nu uita sa eviti:

  • Culorile aprinse pe toata pleoapa superioara
  • Liniile alungite trasate cu tus
  • Sprancenele intunecate, arcuite
  • Genele false extravagante
  • Machiajul smokey eyes

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.