Bloom Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Cum sa ai buze mari natural

Cum sa ai buze mari natural

Buzele mari sunt un atu pe care unele femei il au si merita sa il puna in valoare zi de zi.

Cu toate acestea, nu toate femeile au fost inzestrate cu buze carnoase de catre mama natura, asa ca e nevoie sa apeleze la diverse trucuri pentru a le avea asa cum ne dorim.

Cel mai des intalnit procedeu de marire a buzelor este folosirea de acid hialuronic, operatie pe care trebuie sa o repetam in clinici specializate o data la cateva luni pentru a ne mentine buzele la standardele pe care le dorim.

Exista insa trucuri pe care le poti aplica chiar acasa si care sa iti mareasca buzele in mod natural, fara sa fii nevoita sa apelezi la diverse metode invazive.

Buzele marite, un trend inca actual

Daca vreodata ai crezut ca buzele marite isi vor pierde din relevanta, atunci te-ai inselat amarnic.

Partea buna este ca acum exista o multime de modalitati prin care poti sa iti maresti buzele sau sa dai impresia prin machiaj ca sunt mai mari decat in realitate.

Stim ca esti curioasa cum poti sa faci asta, ca doar de aceea ai ajuns aici, asa ca iti vom spune metode testate de noi si care au dat rezultate.

Asa ca abia asteptam sa auzim feedback-ul tau dupa ce ai pus in practica metodele noastre si ai fost incantata de rezultate.

Cum sa iti maresti buzele fara injectii

Atunci cand auzi despre marirea buzelor, primul lucru care iti vine in minte sunt injectiile - facute, de preferat, la clinici specializate.

Cu toate acestea, exista si alte metode de a-ti mari buzele fara injectii, fara aparate, scortisoara sau ardei iute si pudra cayenne pentru marirea buzelor - metode eficiente, dar nu tocmai confortabile -, chiar din confortul casei tale. Iata cateva dintre ele:

  • Dispozitive pentru buze, precum PMD Kiss Lip System care ofera dupa primele utilizari un efect de tonifiere si volum. Aparatele PMD utilizeaza tehnologia de vidare cu pulsatii si impreuna cu serul special din componentat lor confera buzelor un aspect voluminos si reimprospatat.
  • Exfoliere: scapand de celulele moarte imbunatatesti atat aspectul, cat si textura buzelor. Pielea uscata de la suprafata buzelor are tendinta de a se strange, ceea ce micsoreaza optic buzele. Poti sa iti cumperi un scrub din magazinele specializate sau sa iti faci unul acasa din zahar si ulei de cocos de exemplu. Maseaza usor buzele si apoi clateste-le cu apa calduta si vei vedea imediat rezultatele;
  • Hidratare: auzi peste tot vorbindu-se despre hidratare si cat de importanta este aceasta pentru corp. Ei bine, partea faina este ca te ajuta si atunci cand iti doresti buze cu volum. Pe langa a bea apa, trebuie sa folosesti si balsam de buze pentru o extra hidratare. Pe timp de vara poti sa folosesti balsam cu aroma de menta, care iti va da si senzatia de racoare.
  • Aplica masti pentru buze mai ales daca iti doresti un efect pe termen scurt. Acestea hidratreaza si stimuleaza circulatia din jurul buzelor si astfel dau impresia de volum.

Toate aceste metode pot sa devina usor un ritual atunci cand vorbim despre ingrijirea buzelor in general.

Cum sa ai buze mai mari prin machiaj

Acum ca ai ajuns sa cunosti cateva metode non-invazive de marire a buzelor, e timpul sa afli cum sa amplifici efectul cu ajutorul machiajului.

Odata ce iti cumperi produsele profesionale de care ai nevoie pentru a le oferi buzelor volum, te asiguram ca rareori vei apela la alte metode - altele fata de cele pe care le-ai inclus deja in ritualul de ingrijire:

  • ofera contur buzelor este inca la moda, desi cu siguranta le vedeam pe mamele noastre cand eram mici si credeam ca a iesit din trend sa facem asta;
  • aplica ruj in culori deschise, care reflecta lumina si creeaza astfel impresia de buze mai pline;
  • creeaza ombre cu ajutorul iluminatorului pe care sa il aplici pe mijlocul buzei inferioare si pe arcul lui cupidon pe buza superioara si apoi vei vedea cum lumina este atrasa si buzele par mai voluminoase;
  • foloseste un luciu de buze cu efect de volum, din ingrediente naturale si care, fara nicio urma de indoiala, va da impresia de buze mai mari. Iar ca sa obtii un aspect si mai plin, aplica-l in centru buzelor si efectul va fi garantat.

Oricare metoda dintre cele prezentate mai sus ai alege sa folosesti pentru a-ti mari buzele natural, nu uita sa folosesti doar produse profesionale. Acestea iti vor garanta nu doar un efect mult mai vizibil, ci si durabilitate in timp. Alege sa investesti in produse de renume pentru a-ti multumi pe termen lung!

Credit foto: https://unsplash.com/photos/BdrUHhkPA0M