Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Cum sa ai un par sanatos si frumos in sezonul rece

Cum sa ai un par sanatos si frumos in sezonul rece

Poate ca inca esti cu gandul la vara ce a trecut sau poate ca iti doresti nespus sa ninga. Indiferent de preferintele pe care le avem atunci cand vine vorba de anotimpuri, un singur lucru este clar – parul tau trebuie sa straluceasca de sanatate si cand e soare afara, dar si cand sunt nori gri pe cer. Tocmai de aceea, un par frumos inseamna un ritual de ingrijire.

Nevoile parului pe timpul iernii

Pe timp de iarna, parul poate sa fie mai stresat, in sensul ca temperatura sau purtarea palariilor, a fesului, dar si aerul uscat din birou sau de acasa afecteaza firul de par. De aceea, un plus de hidratare e mai mult decat binevenit.

E important sa iti protejezi parul si cand il usuci – nu vrei sa iesi cu parul umed afara, mai ales cand e foarte frig, asa ca e nevoie sa ai un pheon profesional si produse de cea mai buna calitate.

Daca nu poti renunta la parul lung, aminteste-ti sa-ti tai varfurile, parul are nevoie de regenerare si pe timp de iarna. Mai mult decat atat, chair daca ai parul des, volumul acestuia poate suferi modificari, din cauza temperaturilor. La fel si pentru parul gras - accesoriile de pe cap, folosite ca si protectie impotriva frigului, pot fi adevarate provocari. De aceea, este esential sa folosesti produsele perfecte pentru tipul tau de par, pe care ti le poti comanda online numaidecat, de pe XpertBeauty.

Produse potrivite pentru parul tau

Scalpul are nevoie de ingrijire si de o atentie sporita, pentru a nu deveni uscat. Tocmai de aceea, e important, in primul rand, samponul pe care-l folosesti, e nevoie sa fie unul nutritiv, adecvat parului tau.

Foloseste un balsam, care sa hraneasca firul de par in profunzime si macar o data pe saptamana aplica o masca revitalizanta sau un tratament de hidratare, mai ales daca ai suvite rebele. Alege un ulei care sa-ti lase parul descurcat, fin, vibrant si stralucitor.

Pentru coafat, foloseste produse profesionale, care nu ard parul, care pastreaza textura lui intacta si care, mai mult decat atat, ii ofera naturalete si te ajuta sa obtii un look perfect. De asemenea, produsele de styling trebuie sa fie alese cu grija, pentru ca e nevoie de unele puternice, mai ales daca porti palarie, fes sau orice fel de caciula.

Alimentatia potrivita pentru un par frumos

Un par frumos incepe din interior si inseamna un spirit si un corp sanatos. Asa ca bea cel putin 2 litri de apa pe zi. Te poti rasfata cu un ceai bun, eventual verde, la serialul tau preferat. Morcovii si dovleacul sunt bogati in vitamina A, ei intaresc radacinile si reduc caderea parului. Carnea slaba, pestele, migdalele si soia sunt o doza buna de colagen, care ajuta parul sa ramana puternic.

Dovleacul si nucile sunt alte alimente recomandate de specialisti pentru o dieta echilibrata, care contribuie la sanatatea parului.

Frumusetea parul tau inseamna, in primul rand, sanatate. Ai grija de el, de la radacina, pana la varf si mandreste-te cu o podoaba capilara spectaculoasa in pozele de Craciun!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.