Bloom Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Cum sa fii mai frumoasa in timp scurt

Cum sa fii mai frumoasa in timp scurt

In viata exista situatii care te pot lua prin surprindere si in care trebuie sa fii gata in timp record pentru un interviu, o intalnire sau o cina cu cineva drag.

Trecand prin acestea, chiar si numai de cateva ori, poti sa iti dai seama ca nu intotdeauna ai la dispozitie timp in care sa te pregatesti ca la carte. Dar ce faci in aceste situatii? De onorat trebuie sa le onorezi, asa ca tot ce iti ramane de facut este sa gasesti solutii prin care sa ”te transformi” rapid. Acestea nu sunt miraculoase si te poti ajuta de mici trucuri care implica produse pe care le ai in casa sau pe care ti le poti cumpara pentru orice eventualitate.

Invata cum sa fii frumoasa in doar cativa pasi si cu ajutorul unor produse uzuale, pe care e bine oricand sa le ai la indemana acasa sau la birou.

Nu ai apa calda? Samponul uscat e salvator

Una dintre cele mai mari probleme pe care le poti avea este aceea care te lipseste de apa calda pentru o perioada mai lunga sau mai scurta de timp. Indiferent de locatia in care te afli, sigur ai patit cel putin o data-n viata sa nu ai apa calda si sa trebuiasca sa ajungi la o intalnire importanta.

Uneori, mai ales pentru femeile cu parul lung, este o adevarata provocare sa il spele la un interval regulat de timp. Si, cum legile lui Murphy functioneaza, exact atunci cand nu este apa calda in retea, intervine un eveniment important la care trebuie sa participe.

Ce bine insa ca pe piata au aparut diferite branduri de sampon uscat , caci acesta este unul dintre produsele cosmetice pe care iti recomandam sa le ai in casa si in poseta.

Ai nevoie de un refresh rapid? Aplica sampon uscat la radacina parului, apoi periaza-l bine pentru a scapa de reziduuri si coafeaza-l asa cum iti doresti. Gata, acum poti sa iesi din casa!

Hidratarea este cheia frumusetii

Nu avem destule cuvinte prin care sa explicam cat de importanta este hidratarea, nu doar pentru a arata bine, ci mai ales pentru a te simti bine in pielea ta.

Sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi nu este un indemn spus din obligatie, ci o recomandare, inclusiv pentru frumusetea ta.

In ceea ce priveste tenul si pielea in general, iti recomandam sa folosesti crema hidratanta de zi si de noapte, sa folosesti ser in functie de nevoile tenului tau, sa uniformizezi nuanta tenului cu ajutorul bb cream sau cc cream care si hidrateaza pe deasupra.

Poti folosi si un corector pentru a corecta micile imperfectiuni ale tenului.

Un corp hidratat va fi mereu un corp frumos si sanatos, asa ca nu ignora sfaturile medicilor si ai grija de tine intr-un mod atat de simplu si, de ce nu, placut. Daca nu iti place sa bei apa, poti intotdeauna sa o transformi intr-o limonada atat de racoritoare, mai ales vara.

Accentueaza o singura trasatura

Atunci cand vorbim despre fata, fiecare dintre noi are o trasatura cheie pe care ne place sa o scoatem in evidenta. Ea ne pune intr-o lumina mai buna si ne ajuta sa fim mai fotogenice.

Daca, in cazul tau, este vorba despre sprancene, iti recomandam sa ai la indemana mereu o perie pentru acestea si un creion, gel sau fard, ca sa umpli rapid golurile care pot aparea accidental. Multe creioane au inclusa periuta, deci ai tot ce iti trebuie intr-un singur produs.

Daca vorbim despre buze, atunci un ruj rosu sau burgund va face minuni in cazul tau.

Daca ochii sunt punctul tau forte si doresti sa ii scoti in evidenta, atunci un tus profesional este produsul de make-up de care ai nevoie. Cu ajutorul lui poti crea look-uri diveste, de la subtile la cele mai dramatice. Important este sa alegi un tus de calitate, care sa reziste fara probleme intreaga zi.

Indiferent de produsele pe care alegi sa le folosesti atunci cand esti in graba sau cand ai tot timpul pentru pampering, iti recomandam sa le alegi pe cele profesionale.

Astfel vei putea fi sigura de calitatea si rasfatul pe care ti le ofera si vei reveni la ele mereu.

Ai grija de corpul tau in orice siuatie te-ai afla, iar acesta iti va multumi zi de zi, aratand si simtindu-te bine, chiar si cand esti grabita!

Credit foto:

https://unsplash.com/