Ai Extra 15% Discount la achizitii de minim 299 lei cu codul EASTER

Cum sa iti creezi un home spa?

Cum sa iti creezi un home spa?

Relaxarea este o parte importanta a vietii fiecareia dintre noi si tocmai de aceea avem nevoie de momente in care sa ne rupem de realitatea de zi cu zi si, pret de cateva minute sau de cateva ore, sa ne transpunem intr-o lume in care doar aromele care ne plac si sunetul apei sa ne inconjoare.

Uneori vrem sa impartim momentele acestea de relaxare cu prietenele sau cu prietenii si o luam spre SPA-ul cel mai apropiat. Alteori, insa, nu ai la dispozitie timpul necesar pentru a pleca de acasa. Acest lucru nu trebuie sa fie un inconvenient, ci mai degraba poti sa il vezi ca pe un avantaj care te ajuta sa iti creezi propriul SPA acasa, pe care sa il folosesti ori de cate ori ai nevoie.

Ce inseamna SPA

SPA, in acceptiunea sa clasica, vine de la expresia Sanitas Per Aquam, adica Sanatate prin Apa. Acesta este un loc in care relaxarea totala, rasfatul tuturor simturilor si destinderea muschilor si a mintii se intampla in acelasi timp.

In fiecare oras mare exista locuri special amenajate pentru a petrece astfel de ore de relaxare, insa sunt, de obicei, la periferie, ceea ce implica o deplasare pentru care poate nu ai tot timpul disponibilitate. Apoi, daca locuiesti in alte locuri decat in orasele mari si nu ai acces la SPA-uri special amenajate, nu inseamna ca nu meriti acele momente de relaxare deplina.

Oricare ar fi situatia in care te-ai afla, trebuie sa stii ca exista o solutie care sa iti fie la indemana: SPA la tine acasa.

Cum sa creezi o atmosfera relaxanta acasa

Daca te-ai intrebat si tu ”Ce este un SPA?” si cum pot sa il creez chiar in confortul casei mele, ai ajuns unde trebuie. Noi iti vom spune cum poti sa aduci relaxarea acasa si sa profiti de ea oricand ai nevoie.

Asadar, poti sa incepi sa faci pasi mici pentru a-ti crea acel spatiu de relaxare si de visare intr-una din camerele casei tale sau in baie.

Primul pas se prea poate sa-l fi facut deja fara sa iti dai seama: ai cumparat cel putin o lumanare parfumata pe care ai aprins-o pentru momentele tale cu tine sau cand aveai musafiri si iti doreai o atmosfera mai relaxanta acasa.

Pe langa acestea, acum este mult mai simplu sa iti cumperi produse profesionale care sa te ajute la relaxare si rasfat direct la tine-n baie: saruri, uleiuri hidratante si multe altele.

Home SPA: tratamente SPA aplicabile acasa

Acum, ca stii parte din cum poti sa iti transformi casa intr-un SPA ori de cate ori ai nevoie, iata care sunt si tratamentele pe care poti face chiar acasa alaturi de cel drag sau, de ce nu, de prietenele tale:

-exfoliere și gomage: ai tot auzit despre scruburi peste tot, insa nu ai avut ocazia sa incerci unul? Poate acesta este un semn sa adaugi in cos acel produs care iti va face pielea sa se simta mult mai catifelata;

-masajul este si el parte din acest ritual de relaxare si, sincere sa fim, cui nu-i place sa aiba parte de unul la finalul unei zile obositoare sau a unei saptamani, oricum ar fi fost ea;

-aromaterapia este si ea parte din acest ritual si de aceasta bucatica din SPA te poti folosi zi de zi, nu doar la ocazii speciale.

De ce produse ai nevoie pentru coltisorul tau spa

Fiecare procedura a SPAului de acasa are nevoie de produse special create pentru a-ti induce o stare de bine si pentru a te simti cu adevarat rasfatata:

-pentru exfoliere si gomage, scruburile sunt perfecte. Acestea iti vor curata pielea de pe tot corpul, vei scapa de pielea moarta, care nu este tot timpul vizibila cu ochiul liber; si va ramane cea sanatoasa, care va fi si catifelata in acelasi timp;

-daca vorbim despre masaj nu uita de uleiurile special concepute pentru acesta; fie ca este vorba despre ulei de cocos sau altele cu alte arome, poti sa le cauti pe acelea care sunt si hranitoare si ii ofera pielii o stare de bine;

-iar la aromoterapie poti sa incerci atat uleiuri esentiale, cat si betisoare parfumate sau uleiuri special create pentru terapia prin miros.

Toate acestea le gasesti acum, atat in magazinele noastre fizice, cat si online si, mai mult decat atat, poti sa gasesti produse profesionale, care pana nu demult erau disponibile doar pentru cei care lucrau la saloane.

Acum e mult mai usor sa ai propriul SPA acasa si sa iti alegi tu produsele dupa propriul plac!