Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Eyeliner grafic: culori, modele, tendinte

Eyeliner grafic: culori, modele, tendinte

Povestea eyeliner-ului incepe din Egiptul Antic si probabil ca cea mai cunoscuta personalitate care il folosea este Cleopatra.

De atunci si pana acum a reusit sa ajunga in topul preferintelor femeilor de pretutindeni. Chiar daca la inceput pare dificil sa il aplici, odata ce iti faci curaj, nu te vei mai intoarce la felul in care te machiai pana in acel moment.

Atunci cand nu ai timp sa iti aplici un machiaj complex si totusi doresti sa arati bine, este de ajuns sa folosesti un tus de ochi grafic si lookul ti se va schimba.

Ce inseamna eyeliner grafic

Eyeliner-ul grafic este dovada ca importanta eyeliner-ului nu si-a pierdut din putere ci, din contra, a evoluat si este tot mai folosit atat de artistii de make-up, creatorii de moda si de femeile de peste tot.

Spre deosebire de tusul clasic, eyeliner-ul grafic vine intr-o multime de culori, cu care poti sa iti pui la joaca imaginatia si sa creezi o multime de machiaje care sa nu semene niciodata unul cu celalat datorita versatilitatii pe care acesta ti le ofera.

Acest lucru insa nu inseamna ca eyelineul negru dispare de tot din peisaj. Inseamna, insa, ca frumusetea acestuia vine accentuata cu ajutorul altor culori, iar machiajele de tip fantezie sunt tot mai aproape de realitate.

Cum aplici tusul colorat

Cand vorbim despre tehnici prin care sa aplicam tusul colorat versus cel negru, acestea nu sunt diferite.

Pleoapele trebuie pregatite pentru machiaj, apoi sa aplici fardul de pleoape sau fardurile pe care le doresti pentru ca, mai apoi, sa incepi sa faci arta cu ajutorul tusului sau al creionului pentru contur.

Daca la inceput simti ca nu esti neaparat pregatita sa trasezi dungile cu mana libera, exista anumite instrumente care te pot ajuta sa iti ofere precizie pana cand iti vei intra cu totul in mana.

Odata ce iti creezi indemanarea - da, este un skill pe care il deprinzi in timp - nu vei mai avea nevoie de ajutoare, ci doar sa te gandesti la ce machiaj urmeaza sa iti faci.

Ce modele cu eyeliner neon poti realiza

Asa cum iti spuneam, eyelinerul grafic vine intr-o multime de culori si iti da posibilitatea sa experiementezi cu o multime de forme, umbre si culori atat atunci cand vine vorba despre un machiaj de zi cu zi sau unul pentru o ocazie speciala.

Pe langa coditele cu care te-ai obisnuit pana acum, culorile neon se potrivesc foarte bine si in machiajele cu tente geometrice, care au castigat tot mai mult teren in lumea vedetelor. Si cum stim ca, de obicei, ele dau tonul, trebuie sa ne pregatim pentru a-l imbratisa si a fi in trend cu moda nationala si internationala.

Desigur, machiajul cat eye ramane in topurile tuturor, indiferent de culoarea cu care acesta este realizat.

Un alt tip de machiaj pe care poti sa il realizezi este acela de a trasa linii paralele pe linia genelor si pe arcada deopotriva. Astfel vei da si mai mare personalitate machiajului si iti vei putea pune in practica partea creativa.

Ce culori de tus se poarta in 2023

La fel ca atunci cand vine vorba despre imbracaminte, si atunci cand vorbim despre machiaj exista culori care dicteaza trendurile si pe care trebuie sa te asiguri ca le ai in trusa.

In ceea ce priveste anul 2023, atat culorile neon, cat si cele stralucitoare revin in trenduri. Cu toate acestea, trebuie sa ai grija ca machiajul sa se potriveasca si ocaziei cu care il creezi: de exemplu, chiar daca vrei sa folosesti tus atunci cand mergi la birou, vei alege mai degraba o culoare ca negrul, sau una mata mai degraba decat una stralucitoare, pe care o pastrezi pentru petreceri sau alte ocazii speciale la care trebuie sa participi.

Iar pentru ca vorbeam despre culori in trend, iata care sunt acestea:

- albastrul marin se potriveste mai ales in sezoanele reci, insa nu trebuie sa il ignori nici in restul anului;

- galbenul mat este o alta culoare care se afla in topul preferintelor;

- auriul stralucitor este cel care cu siguranta te va scoate in evidenta la orice petrecere unde ai nevoie de un extra glam;

- negrul lucios este culoarea pe care o vei gasi mereu in topuri si care nu are cum sa dispara niciodata.

Alege eyeliner-ul grafic atunci cand ai nevoie de un machiaj special si nu vei regreta!

Credit foto:

https://unsplash.com