Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Idei de machiaj glam

Idei de machiaj glam

Este luna bucuriei si cu fiecare ocazie speciala, ne dorim sa stralucim, sa ne simtim bine in pielea noastra. Si toate acestea incep de la un machiaj glam, ca la carte.

Ce inseamna machiaj glam si cand este potrivit

Cel mai probabil cand auzi machiaj glam te gandesti la acel machiaj al vedetelor de Hollywood, care pasesc pe covorul rosu la decernarea unor premii. Machiajul glam este acel machiaj pe care-l purtam la petreceri, fie ca e vorba de Craciun, un cocktail privat cu partenerii de afaceri sau o cina intr-un loc elegant, care ne scoate sigur din anonimat si pune in lumina reflectoarele cele mai frumoase trasaturi, cu accent pe intensitatea fardurilor sau a rujului, in culori vibrante si stralucitoare.

Sclipiciul, la loc de cinste

Orice machiaj glam vine la pachet cu sclipici. Fie ca ai in trusa ta de machiaj culori electrice, sidefate sau shimmer, fie ca ai un anume tip de sclipici pe care-l poti aplica usor pe fardul de pleoape, pentru un machiaj glam, trebuie sa te asiguri ca stralucesti!

Totodata, poti sa ai la indemana si un ruj cu sclipici, care aduce un plus de senzualitate buzelor tale si care se potriveste machiajului ochilor.

Tip: Machiajul glam respecta regulile unui machiaj corect, asa ca pune-ti in evidenta ochii sau buzele!

Pigmentii cameleon si ultracameleon

Aceste tipuri de pigmenti au o concentratie foarte mare de culoare si o saturatie a pulberii care redau nuanta dorita, chiar de la prima aplicare. Mai mult decat atat, dupa cum sunt denumiti, acesti pigmenti au capacitatea de a-si schimba nuanta, asemenea unui cameleon, acea reptila fabuloasa despre care stim ca-si poate schimba culoarea.

Machiajul in cadrul caruia se folosesc pigmentii cameleon si ultracameleon are calitatea de a da o nota de stralucire intregului make-up si inca unul special. Acest lucru este datorat texturii fine a fardurilor si notei deosebite pe care acestea o dau machiajului.

Tip: Aplica pigmenti cameleon si peste rujul ales, pentru un efect metalic!

Machiajul neon

Cand spui neon, te gandesti la culori fluorescente, vibrante, care iti dau o allura cool si plina de viata. De la verde si galben fluorescent, la fuchsia, rosu, aurou si argintiu, machiajul neon este potrivit oricaror tipuri de ochi, cu precadere celor cu un iris de culoare mai inchisa. Poate fi vorba despre farduri de ochi, eyeliner sau rimel in culori neon, dar chiar si de un ruj excentric.

Inainte de a porni la drum, asigura-te ca urmezi pasii unei rutine corecte: curate tenul in profunzime cu un gel hidratant, aplica o crema nutrivitiva cu SPF si foloseste ca baza un primer, apoi un fond de ten rezistent si un iluminator de calitate. Pune in gentuta de machiaj si un fixator pentru machiaj!

Alege o paleta de culori care se potriveste cel mai bine tenului tau si merge mana-n mana cu ocazia pentru care vrei sa aplici un machiaj neon. Fie ca e vorba despre un festival, de petreceri cu tematica, miile de particule sclipitoare vor straluci in lumina UV si vor atrage toate privirile!

Accesorii glamour

Strasuri, paiete, pietricele sau sclipici. Toate acestea, alese cu atentie, dupa bunul tau gust, vor scoate in evidenta un machiaj iesit din comun, demn de postat pe Instagram.

Mai mult decat atat, pregateste-te din timp pentru seara de Revelion 2022, inca un moment perfect pentru a-ti pune indemanarea la lucru cu cele mai elegante accesorii glamour de machiaj.

Alege online cele mai bune produse profesionale si da frau liber creativitatii pentru a-ti crea propriul stil.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.