Spring Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Ingrijirea parului ondulat si cret

Ingrijirea parului ondulat si cret

Noi credem ca orice tip de par are o poveste si asta pentru ca fiecare par este frumos in felul lui, dar are nevoie si de o ingrijire aparte, de la caz la caz. De exemplu, parului ondulat si cret trebuie sa-i acorzi o atentie mai mare, pentru ca, de regula, nu-l poti aranja intr-o clipa. Ne-am gandit sa venim in ajutorul tuturor femeilor care au un astfel de par si care vor sa-l ingrijeasca si sa-l stilizeze ca la carte.

Particularitatile parului cret si ondulat

Daca ai parul ondulat sau cret, cu siguranta stii ca firul tau este destul de fragil, pentru ca se poate incurca repede si, astfel, se poate rupe.

De asemenea, stim ca te uiti mereu pe meteo, sa vezi cum e vremea si care e gradul de umiditate. De acum, nu mai trebuie sa faci asta! Uita de varfuri despicate, par electrizat sau ploaie! Urmeaza sfaturile noastre, foloseste produse profesionale si bucura-te cu adevarat de parul tau, pentru ca este special!

Daca ai gasit un stilist bun care are grija de buclele tale asa cum trebuie, e perfect! Tine cont ca este indicat sa-ti tunzi parul in trepte, altfel buclele nu vor fi atat de bine definite. Nu uita ca, daca ai parul ud atunci cand te tunzi, lungimea lui va fi mult mai mica dupa uscare.

Alegerea samponului

Uneori, buclele impiedica patrunderea in profunzime a produselor de par pe care le folosesti. Primul pas este sa-ti alegi samponul potrivit, special pentru tipul tau de par, care curata foarte bine firul, pana la ultima suvita ondulata si care ii ofera parului tau cret sau ondulat hidratarea si flexibilitatea de care are nevoie. Noi iti recomandam samponul pentru par ondulat si cret de la Moroccanoil, ce curata parul cu delicatete, de la radacina pana la varfuri, il descurca in timpul spalarii si ii ofera nutritie.

Hidratarea si hranirea parului cret

Imediat dupa ce ai clatit foarte bine parul, foloseste o masca hidratanta, bogata in keratina, special creata pentru parul tau ondulat sau cret, care sa ajute buclele sa ramana suple si sa aiba mai multa elasticitate.

De asemenea, inainte sa te usuci sau sa iti indrepti parul, aplica un ser, un ulei hranitor sau o crema de par hidratanta, pentru a-ti proteja termic parul, pentru a scapa de suvite rebele si a-ti ajuta buclele sa ramana matasoase si usor de coafat la final. Iti recomandam produse ce contin ulei de argan, de cocos sau unt de shea, ingrediente care previn deshidratarea parului.

Definirea buclelor

In timpul aplicarii uleiul sau a cremei nutritive sau imediat dupa aplicare, foloseste o perie sau un pieptene cu dinti rari, care sa-ti descurce parul, fara a-l afecta sau rupe. Noi punem pariu pe pieptenele de la Moroccanoil, ce va oferi elasticitate si suplete buclelor tale.

Daca vrei sa folosesti difuzoare de uscat parul, alege un difuzor adanc, daca ai parul cret si lung, unul plat pentru bucle mari si onduleuri sau un difuzor de tip mana, daca ai parul scurt sau iti doresti si mai mult volum.

Daca ai un uscator normal de par, foloseste cea mai joasa temperatura. In orice caz, daca vrei sa ai bucle definite, aplica inainte de uscare o spuma sau o crema hidratanta de par.

Produse de coafat potrivite parului ondulat si cret

E foarte usor sa-ti controlezi buclele si sa-ti aranjezi parul, daca ai la indemana produse speciale. De exemplu, o spuma pentru bucle si un gel anti-frizz pot fi alegerea perfecta pentru un coafat rapid si lejer, fara prea mult efort. Este recomandat sa aplici produsele pe parul umed, pentru un efect mai intens. Poti folosi un spray cu apa de mare pentru bucle lejere sau o crema de styling cu fixare medie. Pentru o fixare mai puternica, mergi cu incredere pe un fixativ special pentru par cret.

Totodata, specialistii spun ca e bine sa folosesti o fata de perna din satin sau matase, pentru a evita electrizarea peste noapte. Astfel, vei incepe ziua cu cele mai frumoase bucle.

Indiferent ca ai bucle in valuri subtile sau dimpotriva, suvite foarte crete, iti poti aranja parul in codite impletite sau cocuri lejere si vei sta fara emotii toata ziua.

Insa noi te sfatuim sa te bucuri de buclele tale si sa profiti de cele mai bune produse care dau rezultate in saloanele de infrumusetare, dar pe care le poti avea chiar la tine acasa. Astfel, parul tau ondulat sau cret va fi remarcat cu sigurata, asa ca te poti afisa oriunde si oricand cu cele mai bine definite bucle.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.