Spring Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Ingrijirea parului vopsit

Ingrijirea parului vopsit

Avem la dispozitie un intreg arsenal de frumusete, cu produse profesionale, iar daca tinem cont de sfatul specialistilor, ingrijirea parului este floare la ureche. Daca stim cu ce produse sa ne rasfatam scalpul si parul, daca alegem culoarea potrivita de par, care sa se potriveasca tenului si culorii ochilor, suntem castigatoare intr-ale frumusetii.

Problemele tipice ale parului vopsit

Procedeul de vopsire inseamna un atac direct asupra firului de par si asta pentru ca vopseaua patrunde in cele trei straturi ale firului, pentru a fixa pigmentul colorant.

Inanite de a-ti aplica orice fel de vopsea, fa un test pentru depistarea unei eventuale alergii. Nu trebuie decat sa aplici o cantitate mica de vopsea in spatele urechii, de exemplu si sa astepti 12 ore. In cazul in care apar pete rosii, mancarimi sau alte efecte adverse, consulta un medic specialist.

Una dintre problemele cu care se confrunta majoritatea femeilor care isi vopsesc parul este caderea parului. Este posibil ca parul vopsit, care nu este ingrijit cu produse de calitate, sa fie deshidratat, uscat, lipsit de stralucire, sa se rupa usor si, in timp, sa devina deteriorat. De aceea, e nevoie sa faci alegerile cele mai bune atunci cand vine vorba de vopsea sampon, balsam, masca de par si tratamente speciale pentru par vopsit.

Sampoanele cu un continut ridicat de chimicale pot fi cauza decolorarii inestetice a parului, asadar, inlocuieste samponul obisnuit cu o formula care te va ajuta sa iti pastrezi nuanta dorita pentru mai mult timp. Sampoanele fara sulfati, cu o formula speciala pentru parul uscat si vopsit, sunt cele mai eficiente pentru menținerea culorii si a stralucirii, putand fi utilizate in mod regulat.

Cum poti mentine culoarea mai mult timp

Orice femeie isi doreste ca noua culoare de par sa reziste mult timp si asta pentru ca nu e indicat sa te vopsesti atat de des.

Cel mai important lucru pe care il poti face este sa ai grija ca parul tau sa fie sanatos. Mai exact, protejeaza-l de temperaturi ridicate sau, dimpotriva, foarte mici, de umezeala, bea cel putin 2 l de apa in fiecare zi si pastreaza un echilibru in alimentatia ta.

Este indicat sa alegi o vopsea de par cu produse naturale, care hranesc firul de par in profunzime sau sa mergi direct la un hairstylist, care te va ajuta cu siguranta cu cele mai bune indicatii si procedee.

Specialistii recomanda folosirea saptamanala a unui balsam cu actiune profunda pentru protejarea culorii si a mastilor de par pe baza de ulei de cocos. De asemenea, e indicat sa iti tunzi varfurile des, pentru ca varfurile despicate fac ca parul sa para decolorat si lipsit de stralucire.

Incearca sa eviti folosirea frecventa a produselor de styling, a uscatoarelor sau a altor device-uri de par si foloseste protectie solara si pentru par.

Este important sa stii si cat de des te poti vopsi. Chiar daca poate culoarea nu mai este la fel de vie ca in prima saptamana, este indicat sa astepti intre 4 si 6 saptamani pana la urmatoarea sedinta de vopsit.

Sampoanele potrivite parului vopsit

Exista o multime de tipuri de sampoane profesionale pentru par vopsit. Cand il alegi pe cel potrivit, incearca sa tii cont si de cateva aspecte pe care le urmaresti la parul tau: sa fie mai stralucitor , mai fin, sa scapi de matreata sau de scalpul uscat. Cel mai bun sampon pentru par vopsit este acela care reda sanatate scalpului si firului de par.

Noi recomandam un sampon pentru par vopsit, care sa ajute la depozitarea pigmentilor de culoare pe firul de par. E necesar sa alegi corect un astfel de sampon, astfel incat sa nu modifici culoarea parului.

Un sampon care foloseşte tehnologia de blocare a culorii este o alta optiune, mai ales daca ai o culoare de par vibranta. Incearca sa alegi un sampon din aceeasi gama cu vopseaua de par.

Tratamente si masti pentru par vopsit

Cel putin o data pe saptamana foloseste o masca pentru parul, care sa fortifice parul, sa-i mentina stralucirea si sa ajute la pastrarea culorii.

Uleiul de par ajuta parul sa nu mai fie uscat, in urma aplicarii vopselei. Acesta are nevoie de hidratare, de vitalitate, iar un ulei de par hranitor te poate ajuta. Fa alegerea potrivita cu cele mai bune cosmetice profesionale si bucura-te de un par vibrant!

Noi iti recomandam sa te consulti si cu un specialist de la salonul tau preferat, care iti va propune cele mai bune tratamente pentru parul tau.

Foloseste un sampon mai puternic inainte de vopsire:

Daca utilizezi produse pentru par pe baza de silicon, cu cateva zile inainte de a te vopsi spala-te, in mai multe randuri, cu un sampon mai puternic. Acesta nu este indicat pentru a fi folosit in mod constant, deoarece va estompa culoarea. Inainte de a aplica vopseaua este insa foarte bun, deoarece va curata firul de par mai bine, astfel incat pigmentii sa patrunda mai in profunzime.

Mastile nuantatoate sunt create special pentru pastrarea si accentuarea culorii, sunt eficiente, mai ales daca folosesti samponul potrivit. Spre exemplu, daca vrei sa eviti ca parul sa se decoloreze si sa capete acele nuante aurii si portocalii, culori matte care apar la multe ori poti alege un masca nuantatoare Maria Nila sau Moroccanoil.

Fii mereu pregatita de cele mai tari poze de Instagram, in care sa-ti pui in valoare culoarea vie si stralucitoarea a parului tau.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.