Bloom Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Kitul de machiaj pentru incepatori

Kitul de machiaj pentru incepatori

Machiajul face parte din viata femeilor de zi cu zi, indiferent ca folosesti doar rimel sau ruj sau iti place sa creezi lookuri mai complexe.

Fie ca esti la inceput cu tainele machiajului sau doresti sa faci cuiva un cadou cu produsele de baza din machiaj, ai ajuns in locul in care trebuie. Iti prezentam ce ar trebui sa contina un kit de make-up pentru incepatori si cum sa convingi persoanele dragi din viata ta ca orice produs profesional este mai bun decat unul mass-market. Investitia initiala poate sa fie putin mai mare, dar rezultatele sunt mult mai bune decat folosind alte tipuri de produse.

Cui ii este potrivit kitul de machiaj pentru incepatori

Orice kit de machiaj pentru incepatori este potrivit oricui doreste sa exploreze aceasta arta si sa invete mai multe despre ea, incepand de la notiunile de baza.

El este potrivit:

  • adolescentelor care incep sa invete despre aceasta lume si tainele ei;
  • persoanelor adulte care pana in momentul in care il achizitioneaza nu au avut foarte mari tangente cu aceasta lume;
  • oricui isi doreste sa se perfectioneze in aceasta arta.

Aceste kituri sunt perfecte pentru momentele in care iti doresti sa incepi sa pui bazele unui machiaj care sa te reprezinte incepand de la tehnicile de baza.

Mai mult decat atat, aceste seturi de machiaj se potrivesc si atunci cand pleci intr-un concediu si ai nevoie sa iei cu tine doar cateva lucruri de baza, care sa nu ocupe mult loc in bagaj.

Ce contine un kit de make-up de baza

Fiecare set de machiaj poate sa fie personalizat in functie de nevoile pe care fiecare dintre voi le are. Noi am alcatuit o lista mai stufoasa din care poti sa alegi doar ceea ce consideri ca iti e necesar.

  1. Primerul te ajuta sa pregatesti tenul pentru machiaj si pentru a-i oferi acestuia un aspect fresh de-a lungul zilei sau serii.
  2. Fondul de ten sau BB/ CC cream-ul sunt din nou foarte folosite in orice machiaj. Unele persoane insa nu le folosesc din cauza ca pare ca incarca tenul. Insa exista acum pe piata produselor profesionale si variante light care merita incercate.
  3. Corectorul te ajuta sa acoperi micile imperfectiuni ale tenului.
  4. Mascara este de nelipsit fie ca obisnuiesti sa te machiezi complex si de zi sau nu.
  5. Rujul este un alt obiect pe care trebuie neaparat sa il incluzi in acest set, fiind versatil si putand el singur sa iti schimbe lookul.
  6. Demachiantul este din nou de nelipsit din kitul de machiaj, deoarece si demachierea este la fel de importanta ca partea de machiaj in sine pentru a avea un ten sanatos.

Acestea sunt produsele basic care merita sa fie incluse in orice kit de machiaj. Asa cum spuneam, poti sa le incluzi pe toate sau doar pe cateva dintre ele, in functie de nevoi si preferinte.

Ce contine un kit de machiaj complet

Setul complet pentru machiaj contine toate elementele din kitul de baza, cat si unele suplimentarea, pentru a avea un machiaj complex oricand iti doresti acest lucru.

Iata asadar care sunt celelalte produse pe care sa le incluzi in setul de machiaj pe masura ce nevoile se diversifica:

  1. Pudra este deseori folosita pentru a fixa machiajul si, daca doresti, pentru a-i da un finish mat.
  2. Conturul si iluminatorul sunt folosite pentru a scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale tale si pentru a-ti defini mai bine forma fetei.
  3. Fardurile de pleoape transforma machiajul intr-unul mult mai complex; insa acestea pot sa fie la fel de bine incluse si in setul de baza.
  4. Eyelinerul face parte din acele produse de machiaj nu foarte usor de folosit la inceput si care necesita o dexteritate mai mare decat celelalte.
  5. Sprayul fixativ pentru machiaj face exact ceea ce ii spune si numele si nu trebuie sa lipseasca din kitul complet de machiaj.
  6. Pensulele pentru machiaj se folosesc, atat la aplicarea fondului de ten, cat si la cea a fardurilor de ochi. Pe langa pensule, poti sa mai achizitionezi si bureti pentru machiaj. Acestia din urma te vor ajuta atunci cand folosesti produse lichide.

In magazinele noastre online si offline gasesti produse profesionale adaptate oricarui buget si oricaror nevoi. Fa o lista cu ceea ce iti lipseste sau cu ceea ce doresti sa ai si iti dorim spor la shopping! 

Credit foto:

https://unsplash.com/photos/