Spring Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Metal Detox - Protocolul pentru par puternic si culoare fidela

Metal Detox - Protocolul pentru par puternic si culoare fidela

Ne dorim sa aratam bine tot timpul si acest lucru vine la pachet si cu colorarea parului intr-o nuanta preferata, cu un balayage excentric sau cu decolararea parului. Pentru toate acestea e nevoie sa avem la indemana produse profesionale, care sa ajute la mentinerea sanatatii firului de par si care sa redea cu acuratete culoarea din revista pe care tocmai am ales-o pentru un nou look.

Astazi avem o veste buna, una inedita! Noua tehnologie revolutionara Metal Detox, marca L’Oréal Professionnel, aduce rezultate impresionante pentru servicii de colorare, balayage, decolorare. 

Promisiunea

L’Oréal Professionnel a gasit solutia salvatoare care reduce riscul ruperii firului de par cu pana la 87%, datorita formulei profesionale inovatoare, obtinandu-se astfel si culoarea dorita, intr-un procent de pana la 100%.

Cele 102 de teste instrumentale și cele peste 1000 de teste VIVO, realizate de cercetatori, impreuna cu 3 hairstylisti internationali, au confirmat faptul ca noua molecula de Glicoamina, ingredientul secret marca Metal Detox, neutralizeaza metalele din firul de par.

Aceste rezultate au fost colectate dupa 7 ani de studiu, timp in care oamenii de stiinta de la Universitatea Ioannina au descoperit ca metalele depozitate in interiorul firului de par si interactiunea acestora cu oxidantii din vopsea fac ca firul de par sa se rupa mai usor, iar culoarea parului sa fie una diferita de cea dorita.

Stiinta

Cu siguranta te intrebi cum a descoperit L’Oréal influenta metalului din par asupra (de)colorarii acestuia.

O cantitate excesiva de metale in par, 30ppm sau mai mult, reprezinta un adevarat risc pentru serviciile de colorare, balayage sau decolorare. Aceasta cantitate variaza in functie de apa pe care o folosim acasa sau la salon, calitatea acesteia fiind alterata din cauza conductelor metalice prin care trece apa. Practic, la fiecare spalare, aceste metale sunt colectate in interiorul firului de par si, desi nu reprezinta un risc pentru sanatatea noastra generala, ele ataca culoarea parului si, de cele mai multe ori, rezultatul nu este cel dorit.

Expertii coafori au gasit solutia sub forma Glicoaminei, un agent activ de dimensiuni mici, dar foarte puternic, care neutralizeaza metalul din firul de par, asigurand un proces impecabil de colorare, balayage si decolare.

Protocol in salon

Metal Detox, noul serviciu profesional care neutralizeaza metalele din par si garanteaza colorarea, decolorarea si balayage-ul in doar 3 pasi:

Un protocol simplu, care vine cu un rezultat complex, de care cu totii aveam nevoie!

Vestea buna este ca L’Oréal nu a uitat nici de ingrijirea pentru acasa. Asadar, ai la dispozitie kit-ul Metal Detox pentru rutina de acasa, ce contine un sampon de curatare anti-metal si o masca de protectie impotriva depozitarii de metale.

Datorita Metal Detox, culoarea parului se obtine atat de frumos, iar acesta este mai luminos, claritatea tonurilor fiind vizibil imbogatita, iar ruperea parului devine istorie. Cat de performanta este noua gama Metal Detox ne-a fost confirmata de hairstylisti celebri, din diferite colturi ale lumii, iar acum si tu ai oportunitatea de a te bucura de o descoperire revolutionara, patentata, care vine la pachet cu rezultate uimitoare de colorare.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.