Ai Extra 15% Discount la achizitii de minim 299 lei cu codul EASTER

Machiaj de toamna 2021

Machiaj de toamna 2021

Iata ca ne luam ramas-bun de la vara si incepem un nou capitol, de data aceasta in nuante tomnatice. Este momentul in care incepem sa ne amenajam dressing-ul cu hainele potrivite, sa ne rearanjam palariile de toamna si sa ne scoatem la inaintare tot arsenalul de frumusete in materie de machiaj, in culorile potrivite.

Particularitatile machiajului de toamna

Pentru machiajul de toamna de anul acesta, ochii raman elementul central. Fie ca folosesti doar un rimel sau iti place sa-ti conturezi ochii cu un eyeliner sau un tus, fie ca rutina ta de dimineata este sa aplici un machiaj simplu, de zi, nu uita sa folosesti toate produsele profesionale necesare, pentru a-ti contura o privire nemaipomenita. De asemenea, foloseste un rimel care sa-ti defineasca genele, de preferat sa fie lungi si pline de volum.

Totodata, redefineste-ti linia sprancenelor, pentru ca si acestea sunt in prim-plan anul acesta. Nu abuza de penseta, mergi la salon si lasa-te pe mana unui specialist care sa-ti defineaasca forma potrivita pentru chipul tau. Contureaza-ti sprancenele, fie cu un creion, mascara sau fard de sprancene. Iar daca vrei sa fii si mai indrazneata, tendinta de frumusete a toamnei sunt sprancenele extravagante cu paiete sau strasuri.

Culorile vedeta ale toamnei 2021 in machiaj

Pentru machiajul ochilor se poarta predominant culori de toamna, precum ruginiu, caramiziu, cu usoare tente de roz sau de orange, pamantiu sau chiar bej si violet, nuante coordonate cu machiajul buzelor. Albastru intens este o culoare vibranta, cate te va ajuta sa te remarci toamna aceasta, mai ales daca ai ochii caprui sau negri. Specialistii in frumusete recomanda si auriul, pe care-l poti aplica ca nuanta de baza in machiajul de seara, dar si de zi.

Eyeliner-ul ramane in tendinte, ca in fiecare an, asa ca pregateste-te pentru un smokey eyes ca la carte. Blush-urile revin in forta, luand locul iluminatoarelor de vara. Pentru aceasta toamna, culoarea piersicii este vedeta.

Sa nu-ti lipseasca nici rujul rosu. Acesta ramane fidel oricarui anotimp si se spune ca nu se va demonda niciodata. Toamna-iarna se poarta si rujurile mov-pruna, dar si cele maro-caramiziu sau nude.

Machiajul de zi

Cel mai simplu machiaj de zi cu zi, recomandat de make-up artisti, are la baza o mascara care sa-ti confere alungire si volum, un tus de ochi sau un fard in nuante naturale pentru definire, un ruj nude si un strop de blush. Pe scurt, un cat eye simplu, dar de efect.

Pe timp de zi, iti recomandam sa alegi un ruj in nuante de nude, potrivit oricarui tip de machiaj.

Daca ai profitat de soarele verii, tonurile tomnatice de orange si caramiziu se potrivesc de minune pe un bronz proaspat, daca ai un subton cald al pielii.

Machiajul de seara

Auriul este alegerea potrivita daca iesi in oras sau participi la o petrecere. Daca il combini si cu un glitter delicat, vei avea o aura eleganta si spectaculoasa. Poti aplica glitterul pe intreaga pleoapa sau poti pune cateva particule in coltul intern, pentru a lumina si a deschide privirea.

Daca vrei sa-ti pui in evidenta buzele, alege o nuanta de burgundiu sau de un rosu intens si pastreaza un machiaj al ochilor simplu, in nuante naturale al ochilor.

Iar cea mai buna solutie, care va fi mereu la moda, este machiajul smokey eyes, cu nuante de maro sau chiar negru – un machiaj minimalist, dar sofisticat in acelasi timp.

Tips & tricks

  • Un ten sanatos si stralucitor incepe cu rutina de curatarea si hidratare. Foloseste cele mai bune produse de machiaj profesionale, pentru ca tenul tau sa fie permanent curat si hidratat in profunzime.
  • Sezonul de toamna vine si cu recomandarea pentru fonduri de ten cu texturi usoare si finish satinat. La XpertBeauty ai o fama variata de produse de la cele mai mari branduri – alege ce ti se potriveste!
  • Daca vrei un machiaj simplu, dar care sa iasa in evidenta, mergi pe un cat eye. Si nu uita - cu cat este mai lunga codita, cu atat machiajul tau va capata un look si mai dramatic.

Bonus tip: Cel mai frumos machiaj este completat de un zambet natural, sincer. Gaseste in fiecare zi un lucru care te face sa zambesti si poarta cel mai trendy accesoriu!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.