Spring Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Machiaj si coafuri pentru banchet

Machiaj si coafuri pentru banchet

Prima mare petrecere la care vei celebra un pas important din viata ta este banchetul. Chiar daca pare ca pana in iunie mai este mult timp, noi iti recomandam sa incepi de pe acum sa cauti inspiratie in ceea ce priveste tinuta, machiajul si coafura. Nu vei regreta!

Ce semnificatie are banchetul

Banchetul - fie ca vorbim de cel din clasa a 8a sau de cel de la terminarea liceului - are o insemnatate deosebita in viata fiecarei fete si a fiecarui baiat. Acest lucru se datoreaza schimbarii pe care acesta o marcheaza: mersul la liceu sau la facultate. Adica o multime de lucruri si stari noi pe care nu le-ai mai trait pana atunci.

Banchetul este o sarbatoare a schimbarii si a unei vieti care sta sa inceapa cu toate provocarile si frumusetile sale. Acesta vine insotit de emotii si de pregatiri atat in ceea ce priveste tinuta pe care o vei purta, cat si in ceea ce priveste machiajul si coafura, care trebuie sa fie in concordanta una cu cealalta, asa ca este de la sine inteles ca vei acorda o mare atentie spre tot ceea ce tine de ele.

Coafuri de banchet

Banchetul este poate prima petrecere importanta a vietii tale la care participi fara parinti si care se aseamana cel mai tare cu un bal sau cu o petrecere de tip cocktail. Este probabil primul pas spre maturitate pe care il faci.

Cu toate acestea, nu trebuie nicio secunda sa iti pierzi din spiritul tineresc care inca te defineste. Ai destul timp sa iti traiesti viata de adult cu tot ceea ce aduce cu sine.

Daca ai par scurt, tunsoarea pixie poate sa iti scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale fetei si, impreuna cu bijuteriile asortate, sa dea un efect wow intregii tinute.

Insa daca ai parul mediu sau lung, atunci cel mai probabil vei merge pe varianta de bucle, pentru ca este o coafura care are atat o parte clasica, cat si una jucausa in acelasi timp.

Orice coafura ai alege, ai grija sa se potriveasca si cu restul tinutei si cu forma fetei tale si sa o fixezi cu un fixativ profesional potrivit parului tau.

Machiaj pentru banchet in 2023

Atunci cand vorbim despre make-up de banchet ne referim la un machiaj rezistent si fresh, care sa nu iti dea emotii nici cand stai la masa si nici cand dansezi.

Este important sa urmezi si trend-urile in ceea ce priveste machiajul, iar cele pentru anul 2023 se impart in mai multe categorii, in functie de ce anume se potriveste mai bine personalitatii tale:

- pe de o parte machiajul natural este cel care castiga tot mai mult teren si care se potriveste la fel de bine atat pentru zi, cat si pentru seara;

- pe de alta parte, buzele stralucitoare si lucioase ies si ele in evidenta intr-un mod spectaculos;

- genele voluminoase sunt si ele in trend si le poti obtine cu ajutorul genelor false pe care poti sa le aplici chiar acasa.

Tinand cont de aceste trenduri, suntem convinse ca il vei alege pe cel care se imbina perfect cu tinuta si coafura ta pentru a forma un tot unitar.

Cum asortezi machiajul cu tinuta si coafura la banchet

Probabil cea mai dificila parte atunci cand vine vorba despre tinuta finala este cum sa faci ca hainele, coafura si machiajul sa arate bine impreuna si sa te defineasca in acelasi timp.

In cautarea acestei armonii trebuie sa faci primul pas spre a gasi rochia sau tinuta perfecta - poate la fel de bine sa fie o salopeta sau o combinatie de top cu pantaloni sau fusta. Depinde doar de tine si de ce anume iti face placere sa porti la ocazii speciale.

Daca de exemplu alegi o tinuta cu tente retro, atat coafura, cat si machiajul trebuie sa fie in acelasi stil. Sa stii ca anii '90 par sa revina in forta in ceea ce priveste moda, asa ca nu ar fi rau sa arunci o privire si in acea directie.

Un alt punct de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi imbracamintea, machiajul si coafura este locatia in care va avea loc petrecerea. Daca este undeva in aer liber, la cort, probabil ca pantofii cu toc cui nu vor fi prima optiune pe care sa o iei in considerare si nici rochiile lungi cu trena. Vei merge mai degraba pe varianta de rochie smart casual, care se potriveste mult mai bine acestui tip de petrecere.

Alege sa te imbraci, machiezi si coafezi in functie de ceea ce te defineste cel mai bine si nu uita ca vei ramane cu poze amintire pentru toata viata si la care te vei uita cu mare drag peste ani si ani!

Credit foto: unsplash.com