Bloom Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Machiaje de toamna

Machiaje de toamna
Incet-incet, toamna bate la usa si culorile sale ne invita la visare. Schimbam garderoba de vara cu cea pentru zile mai putin insorite si, cu siguranta, mai racoroase. La fel facem si in cazul machiajului: schimbam culorile vibrante si stralucitoare cu unele pamantii, rosiatice si tonuri calde care sa se potriveasca mediului.

Toamna este acel anotimp in care culorile ne cuceresc si pe care, de cele mai multe ori, il asteptam cu sufletul la gura. Asadar, ar fi si pacat sa nu ne asortam cu el, atat in ceea ce priveste hainele, cat si partea de machiaj.

Daca pana acum nu tineai neaparat cont de acest aspect, suntem aici sa te ghidam si sa te ajutam sa gasesti inspiratie in ceea ce tine de machiajul pentru toamna.

Culorile toamnei in machiaj

Culorile toamnei, cele care se intalnesc in natura, se potrivesc la fel de bine si in machiaj si, cu siguranta, iti vor scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi. Tonurile calde sunt specifice acestui anotimp, alaturi de cele pamantii.

Exista o intreaga paleta de culori din care sa le alegi pe cele care se potrivesc atat culorii pielii, cat si outfitului pe care alegi sa il porti.

    Culorile specifice machiajului de toamna sunt:
  • caramiziu - nimic nu striga mai mult a toamna decat aceasta culoare pe care o gasesti peste tot in mediul inconjurator. Poti sa o folosesti in machiajul buzelor atunci cand alegi rujul sau luciul de buze; sau poti sa o folosesti in machiajul ochilor pe pliul pleoapei sau pe coltul extern.
  • rosu este o alta culoare intalnita in machiajul de toamna atunci cand ne gandim la ruj. Sau la machiajul ochilor si a tenului atunci cand ne gandim la petrecerile tematice de halloween.
  • burgund este cea de-a treia culoare din acest ton pe care o recomandam pentru machiaj. Pe buze sau pe pleoape, aceasta va da un aer elegant machiajului si, daca este asortata si outfitului, efectul va fi unul de exceptie.
  • oranj este culoarea care aduce acel strop de caldura machiajului de toamna si se potriveste de minune pe pleoape.
  • bejul pal sau cremul sunt acele culori neutre care aduc stabilitate machiajului de toamna si care te ajuta sa luminezi anumite parti ale tenului.
  • Pe langa acestea, mai amintim maro si maro inchis, auriu si verde smarald, care ne duc un pic cu gandul spre finalul de vara si spre trecerea dintre anotimpuri.

    Ochi de sirena, caprioara, kitten

    Exista trenduri in machiaj care dainuiesc de ani de zile, sau altele care apar si par sa ramana. Toamna aceasta ochii de sirena, cei de caprioara si kitten sunt in topul preferintelor artistilor din intreaga lume.

    Ochii de sirena aduc mister, asemeni oceanului cu care se aseamana. Pentru machiajul de seara poti sa alegi pigmenti cu sclipici pe care sa ii aplici pe pleoapa si neaparat un eyeliner inchis la culoare, dar subtire.

    Gene cu volum sunt un must, iar pentru a le obtine poti sa folosesti mascara pentru volum sau sa aplici extensii, deci gene false . Oricare optiune iti este la indemana, te sfatuim sa o folosesti.

    Machiajul ochi de caprioara este unul care scoate in evidenta tonurile calde si in care se folosesc culori precum maro, bej, sau crem pe pleoape.

    Eyelinerul nu lipseste nici din acest machiaj, iar genele trebuie sa aiba un aspect cat mai apropiat de natural. Aici iti recomandam sa alegi o mascara ce intensifica lungimea acestora, mai ales pe centrul ochiului, insa fara sa fie una exagerata. Scopul este acela de a crea iluzia unor ochi mai mari, rotunzi, inocenti.

    Acesta se potriveste bine pe timp de zi, fiind un machiaj cat se poate de natural si simplu.

    Kitten sau pisicuta este tipul de machiaj care accentueaza conturul ochilor atat prin culorile pe care le folosesti ca fard, cat si prin eyeliner sau gene care pot, din nou, sa fie false. Scopul este obtinerea unei forme alungite si seducatoare a ochilor.

    Acesta se potriveste mai ales pe timp de seara, fiind unul, asemeni celui sirena, misterios si care iti scoate ochii in evidenta.

    Indiferent care dintre cele trei tipuri de machiaj iti face mai tare cu ochiul, nu uita ca pentru fiecare in parte sa cumperi produse profesionale pentru machiaj. Le gasesti in magazinele noastre fizice sau online si poti sa ai incredere ca rezultatele obtinute vor fi de invidiat!

    Credit foto:

    https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/toamna-portret-machiaj-frumos-7966564/

    https://unsplash.com/photos/ajM1jHa0dlg